Reklam
söyleyin kendilerine düzeltsinler hocam zamanında bende bir server almıştım ne istedimse yaptılar yoksa para iadesi isteyin köklü firmadır yardımcı olurlarPoyraz bilişime Sunucu kurdurduk Homeko Server yeni maradon dediler ama eski maradon cıkıyor bunu nasıl halledebiliriz ?
demek ki onlarda bozulmuş artık maradonu değiştirmek için bayağı ugraşman lazım DB ve client taraflı zone ayarlarını yapman lazım ayrıca npc ve moblarıda düzenlemen lazımSöyledim Para iadesi yapmıyorlar Sorunu söylüyorum biz sw'yi kurup start getirip oyuna gir çık yapıyoruz teslim ediyoruz diyorlar.
İstediğimiz sorunu düzeltmiyorlar Oyunu editleyen çalışanları yokmuş.
İnşallah 1 aylık almissinizdir yoksa ugrastircak sizi lua dan diye biliyorumBirde şöyle sorun var yeni maradonu geçtim.
Maradon townda bi npc var rogue için ok'ları ordan alıyorsun arrow'ları yani ama np olamdıgı için vermiyor karakterde np olması lazım onu nerden düzeltebiliriz ?
np emc kulenin orda npc var ordan alırsınBirde şöyle sorun var yeni maradonu geçtim.
Maradon townda bi npc var rogue için ok'ları ordan alıyorsun arrow'ları yani ama np olamdıgı için vermiyor karakterde np olması lazım onu nerden düzeltebiliriz ?
np ile satın alınmaz coins ile olur sundires NPC' lerde olur oklaröyle bi klasörde yok muhtemelen bu dosyalar tırt![]()