Reklam
aga windows 7 ile oyuna girebilcezmi ?Merhaba, değerli forum üyeleri,
Teknolojinin hızla geliştiği, 64 bit clientlerin Knight Online aleminde artık neredeyse standart hale geldiği (malumunuz her gün 64BIT FULL SISTEM gibi başlıklarla client iddiaları atıldığı) bu dönemde, bizler de eski dostlarla bir araya gelerek Knight Online dünyasına farklı bir soluk katma fikriyle yola çıktık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, titizlikle geliştirmeye devam ettiğimiz 128 bit Client projemizi sizlere duyurmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.
Şimdilik tüm detayları paylaşamasak da emin olun ki, sizlere yalnızca yeni bir client değil, aynı zamanda Knight Online ruhunu modern çağa uyarlayan, çok daha güvenli, stabil ve yenilikçi bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
Projeye başladığımız günden bu yana yalnızca oyunculardan değil, aynı zamanda Intel ve AMD gibi devlerden dahi yoğun ilgi görüyoruz nasıl yaptığımız hakkında hâlâ bir teori üretebilmiş değiller... Her gün e-postalarımıza düşen mesajlara yanıt yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da geliştirme sürecine hız kesmeden devam ediyoruz. Bu yoğun ilgi bizi daha da motive ediyor ve sizlere en kısa zamanda beklediğinizden çok daha fazlasını sunabilmek için sabırsızlanıyoruz.
Sizlerle birlikte çıktığımız bu yolculukta, yakında çok daha kapsamlı duyurular ve içeriklerle karşınızda olacağız.
Sağlıcakla kalın, oyunla kalın!
128 Bit SexyKO yakında yayında!
Ekli dosyayı görüntüle 7990
Araçta apple carplay bile açar sıkıntı yok çözdükhelal olsun sana kocaoglan
aga windows 7 ile oyuna girebilcezmi ?
ah ah ahMerhaba, değerli forum üyeleri,
Teknolojinin hızla geliştiği, 64 bit clientlerin Knight Online aleminde artık neredeyse standart hale geldiği (malumunuz her gün 64BIT FULL SISTEM gibi başlıklarla client iddiaları atıldığı) bu dönemde, bizler de eski dostlarla bir araya gelerek Knight Online dünyasına farklı bir soluk katma fikriyle yola çıktık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, titizlikle geliştirmeye devam ettiğimiz 128 bit Client projemizi sizlere duyurmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.
Şimdilik tüm detayları paylaşamasak da emin olun ki, sizlere yalnızca yeni bir client değil, aynı zamanda Knight Online ruhunu modern çağa uyarlayan, çok daha güvenli, stabil ve yenilikçi bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
Projeye başladığımız günden bu yana yalnızca oyunculardan değil, aynı zamanda Intel ve AMD gibi devlerden dahi yoğun ilgi görüyoruz nasıl yaptığımız hakkında hâlâ bir teori üretebilmiş değiller... Her gün e-postalarımıza düşen mesajlara yanıt yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da geliştirme sürecine hız kesmeden devam ediyoruz. Bu yoğun ilgi bizi daha da motive ediyor ve sizlere en kısa zamanda beklediğinizden çok daha fazlasını sunabilmek için sabırsızlanıyoruz.
Sizlerle birlikte çıktığımız bu yolculukta, yakında çok daha kapsamlı duyurular ve içeriklerle karşınızda olacağız.
Sağlıcakla kalın, oyunla kalın!
128 Bit SexyKO yakında yayında!
Ekli dosyayı görüntüle 7990
ya bak bu cok önemliydi cogu telefon desteklemiyoAraçta apple carplay bile açar sıkıntı yok çözdük
Piyasa ihtiyaçlarını analiz ediyoruz bizden iyisi yokya bak bu cok önemliydi cogu telefon desteklemiyo
Çok yakında, ayrıca oyunu directx 12 yaptık direksiyon seti desteği de ekledik pk atarken assasla slide atanlar artık drift atabilirSüper ne zaman pk atarız ??
vallaha süper elinize saglık bekliyorum ama bence 128 bit e dx12 yetersiz degilmi ? bence daha üst düzey birşey olmalı ne bileyim 8 k görüntü felan olsa iyi olmazmıPiyasa ihtiyaçlarını analiz ediyoruz bizden iyisi yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çok yakında, ayrıca oyunu directx 12 yaptık direksiyon seti desteği de ekledik pk atarken assasla slide atanlar artık drift atabilir
kesinlikle bence cok ötesinde birşey cok merak ediyorumsonunda gta6 gelmeden ko2 geldi ??
s25 fe versiyon gelecekhocam 3310 versiyonu gelir mi
abi beni uzaya cıkart cıragın olayım yanına al yetistir beni vur kırbacı bana parcala beni ye beni yut beni yalabenis25 fe versiyon gelecek
s25 fe versiyon gelecek
rtx 8090 ekran kartında 32k ya kadar destekli kardesimvallaha süper elinize saglık bekliyorum ama bence 128 bit e dx12 yetersiz degilmi ? bence daha üst düzey birşey olmalı ne bileyim 8 k görüntü felan olsa iyi olmazmı