Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Usko Pazar sorunu

apar

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar başka pazarcıların da başına geldi mi bilmiyorum ama pazarla ilgili bir sorunum var şöyle ki ;
Pazarcılığın gerekliliğinden biri olan hepinizin de malumunuz devamlı pazar bozup etraftaki pazarları kontrol etmek veya üst sıralardan item satıldığında pazarı baştan kurmak gibi şeyler mecburidir, işte benim sorunum tam da burada başlıyor belli bir sayısı yok ama gün içerisinde çok kez pazar bozup kurunca bir zaman sonra item satamamaya başlıyorum, merchanta koyduğum itemler gözükmüyor ve sağ alt info bölümünde de bir sıra boşluk oluşuyor inventoryimdeki hiçbir itemi pazara koyamamaya başlıyorum üst üste pazara item koymayı denedikçe item merchde gözükmüyor info bölümünde de 1 sıra boşluk oluşuyor ne kadar koymayı denersem o kadar boşluk oluşuyor arada mana doluyor felan, bu sorunla son 1.5 2 haftadır karşı karşıyayım benim gibi bu saçma sinir bozucu sorunla karşılan başka arkadaşlar da var mıdır ve çözüm yoluna ulaşabilen var mıdır sormak mecburiyetinde kaldım, hepinize iyi forumlar.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt