Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

FARM TEST SERVER

KY Saygın Üye
Yardımsever
editlemeye çalıştığım ıstırap 1098 test server girip deneyebilirsiniz 24 saat açık

1717771142004.png

client link : alt resime tıklayınız

NOT: Lütfen sitede gördüğünüz hataları söyleyiniz

Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Yardımsever
Açılış için son bir ay arkadaşlar test edip gördüğünüz hataları söyleyecek arkadaşlar lazım

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
ıstırap 1098 bence yanlış seçim. hiç test edesim gelmedi normalde test etmeyi çok severim serverlara girip bakarım nasıl yapmış diyede. 1098 ıstıraptan bi beklentim yok

KY Saygın Üye
Yardımsever
teşekkürler arkadaşlar açılış için son 10 gün test için sizleride bekleriz

KY Kıdemli Üye
İstirap çöp olmasaydı paylaşıma açmazlar di hocam sendeki srcler şuan herkeste var hevesini kırmak için söylemiyorum hocam sakın yanlış anlama beni Srclerdeki exe injeckt ettiğini baskasida eder senin servere rahatlikla saldırı yapabilir mesela korumada bütün hileleri yok sayıp ip ye injeckt edip girebilme şansı var ne kadar editlersen editle faydası olmaz dağıtılmış bir srcden kimseye fayda gelmez piyasada satılan bütün dblerin yarısı istirap alt tabanlıdır

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
İstirap çöp olmasaydı paylaşıma açmazlar di hocam sendeki srcler şuan herkeste var hevesini kırmak için söylemiyorum hocam sakın yanlış anlama beni Srclerdeki exe injeckt ettiğini baskasida eder senin servere rahatlikla saldırı yapabilir mesela korumada bütün hileleri yok sayıp ip ye injeckt edip girebilme şansı var ne kadar editlersen editle faydası olmaz dağıtılmış bir srcden kimseye fayda gelmez piyasada satılan bütün dblerin yarısı istirap alt tabanlıdır
Arkadaşın dosya içeriğini, neler yaptığını bilemem ancak düşünceniz yanlış hocam. Elbette ki sorunlu bir dosya(paylaşılan her dosyanın olduğu gibi) ancak geliştirme ve iyileştirme için her alanda birer örnek barındırıyor içerisinde. Bakacağın yeri bildikten sonra her sorunu giderebilirsin.

Üst Alt