FARM SRGAME - 26xx Dev Güncelleme

Takvime Eklendi: 28-06-26
KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
KY Üye
YouTube da yıllardır server açıyorum server geliştiriyorum diye canlı yayınlar açıp botlarla local sunucusunda farm atan enteresan arkadaş buydu sanırım :) o dosyalara daha çok para harcaman lazım çok eksiğin var.
diordu ya yok benim server ıstırap alt yapı degil diyor falan diyor bisürü bugu var farkında degil para karşıklıgında serveri yapıyor bide diyor ben yaptım diyor hadi onu geçtim gösteriş olsun diye youtube ye canlı yayın açıp kodları önümüze koyuyor çıldırdım resmen LŞASDMÖSALKFMASLFMASMFASŞLÖFFSAX
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

duyanda sanki mgame yi sen yaptın sanacaklar a. şasdöşlsadköasf pc basından kalkda biraz colugun cocunla ilgilen para kazancam die obez olmuşsun biraz pc basından kalk normal işine devam et derim aslan parçası

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
diordu ya yok benim server ıstırap alt yapı degil diyor falan diyor bisürü bugu var farkında degil para karşıklıgında serveri yapıyor bide diyor ben yaptım diyor hadi onu geçtim gösteriş olsun diye youtube ye canlı yayın açıp kodları önümüze koyuyor çıldırdım resmen LŞASDMÖSALKFMASLFMASMFASŞLÖFFSAX
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

duyanda sanki mgame yi sen yaptın sanacaklar a. şasdöşlsadköasf pc basından kalkda biraz colugun cocunla ilgilen para kazancam die obez olmuşsun biraz pc basından kalk normal işine devam et derim aslan parçası
Teşekkürler yeni üye olmuş gidipte hemen kötü yorum atayım derdinde olan hater

Üst Alt