Abiminiz bahsettiği olan genellike xss scripting açıkları. Bu tarz xss açıklarını kod tarafında çok rahat önleyebilirsiniz hocam. Güzel bir dökümantasyon bırakıyorum buraya:Sql den veri çektirip gösterme kısmı çok kolay. Önemli olan html kısmında açık vs olmaması. Çok bilmiyorum ama bilen bir arkadaş gösterdi. o gibi problemlerin önüne geçmek gerekli.
Bu arada güzel olmuş ellerine sağlık.
Teşekkürler bilgilendirdiğin için kontrol ediyorumAbiminiz bahsettiği olan genellike xss scripting açıkları. Bu tarz xss açıklarını kod tarafında çok rahat önleyebilirsiniz hocam. Güzel bir dökümantasyon bırakıyorum buraya:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.. İnceleyebilirsiniz. Basitçe mantık şu; kullanıcının UI'da submit edeceği her şeyi kod tarafında kontrol ediyoruz. Önce bu tarz zaafiyetleri önle, backend kontrollerini en sona bırak ki arkada gözün kalmasın. Çünkü backend tarafında kontrol sağlaman gereken 3 ya da 5 yer olacak. Öncelik olarak ön yüzü hallet. İyi çalışmalar dilerim @ByAyhan
Gerek yok ya böyle iyi sade kolay şık
uzun sürüşZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bak bunu 10dk da yaptım![]()
Ahahahahah
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şuan user Profil Ksımlarını Yapıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
WebPanel + Forum php 5 Destekli![]()