Merhaba arkadaşlar tahminin 2 yıl once geliştirilmeye başlayan ve sahibinin an ihtibariyle videoları shopier linklerini silerek ortadan yok oldugu bir bottan ve arkadaştan bahsedecegim macro sahibi
@phardi
Sürekli sorunlarla olan calısma prensipi ardinio leonardo olan bu yüzden tercih ettiğim bu macrodan 3 tane satın almıştım zamanında öyle böyle 1 yıl gecti bazı serverlerde sorun olunca arada girip güncelleme atıyordu güç bela ancak son dönemde baktım ki mesajlara cevap yok shopier linkleri kaldırılmış dc sunucsunda kendiside yok benim madüriyetim yok gibi bişey zaten 3 ardinioyu totalde 1500 tl bandında almıştım ki parasını kat kat cıkarmışdı döneminde ancak mesajlarda sürekli güncelleme verilecek ve bot herzaman
online kalacak bizde yalan yalnış, kul hakkı vsvs kalmaz diye bir kac arkadaşı da son kez tokatlayıp kendisi sııra kadem basmış bu konuyu acmamın sebebide her gördügünüz şeye atlamamanız forum yöneticilerinden ricam bu arkadaşı kalıcı şekilde uzaklaştırmaları ve bu tür önceden magdüriyet veren insanların bu forumda barınmaması sonucta burası 17 18 senelik bir topluluk ve forumun olayı belli.