Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Knigh Online Donma Sorunu Yaşayanlar Buraya DETAYLI ANLATIM!!!!

KY Kıdemli Üye
Merhabalar...
UNUTMAYIN BUNU YAPARKEN EĞER VİRÜS PROGRAMI KULLANMIYORSANIZ DEFENDER'I KAPATACAĞINIZDAN BİLGİSAYARINIZ SAVUNMASIZ KALACAKTIR YAPMAK SADECE SİZE KALMIŞ BİRŞEYDİR.
Bu Konuyu Yaşayan Bir'den Çok Kardeşimiz Var Az Çok Araştırma Yaptım Nasıl Yapılı Nasıl Edilir Dİye Şu Çözümleri Buldum Bu Çözümler Kişiden Kişiye Ve Pc'ye Göre Olur Yada Olmayabilir Ama Clan Üyelerimde de Aynı Sorun Vardı Hepsi Bu Dediklerimi Yaptıklarında Düzelme Sağladı Dikkatlice Okuyunuz.
Öncelikle Virüs Programı Kullanmayan Kişiler İçin Anlatıyorum;
Virüs Ve Tehdit Korumasına Giriyoruz.
Ayarları Yönet'e Tıklıyoruz
Gerçek Zamanlı Koruma'yı Kapalı Hala Getiriyoruz.
Bu Şekilde DeAktif Hala Getirmiş Bulunuyoruz Eğer Neden Bu Donma Takılmayı Yapıyor Diye Soruyorsanız Ufaktan Açıklık Getireyim;
Windows Sistemi Bu Özellik Açıkl Olduğu Sürece Dosya Sistemlerini Taramak Durumundadır (Sürekli İşlem Yapan Sürekli Aktif Uygulamaları Taramakla Yükümlüdür) Knight Online'da Sürekli Aktif Olarak Dosya Sistemini Okuduğundan Dosya Takılması Yaşatabiliyor Bu Çözümle Bunun Önüne Geçiyoruz.(UNUTMAYIN VİRÜS PROGRAMINIZ YOK İSE BUNU YAPMAK SİZİ TEHDİTLERE KARŞI SAVUNMASIZ BIRAKACAKTIR.)
ŞİMDİ İSE VİRÜS PROGRAMI KULLANANLAR İÇİN BİR ÖRNEKLEME YAPACAĞIM;
Çoğu Virüs Programı Windows Defender'ı 2. Plana Atarak Oradaki Ayarları Kendisi Yönetmektedir.Ben Her Virüs Programı İçin Ayrı Ayrı Yapamayacağım İçin Size Bir Örnekleme Yapacağım Kendim Eset İnternet Security Kullanıcısıyım Eset Üzerin Size Çözümü Anlatacağım...
Öncelikle Eseti Açıyoru Ve Ayarlar Bölümünden Bilgisayar Koruması Bölümüne Giriyoruz.
Oyun Denetimi'ni Aktifleştiriyoruz Ardından Gelişmiş Ayarlar'a Giriyoruz
Gerçek Zamanlı Koruma'ya Tıklıyoruz Bundan Sonrası Önemli Dikkatli Olun.
Kırmızı Kutucuk İçindeki Gibi Dosya Açıldığında Ve Dosya Yürütüldeğünde'yi Kapatıyoruz.
Ardından Tamam Diyip Onaylıyoruz Ve Kasma Sorununumuz Çözülüyor.
Bu Şekilde Hem Korumayı Düşürmemiş Hem de Sorunumuzu Çözmüş Bulunuyoruz Eset İnternet Security Nasıl Memnunmusunuz Derseniz 10 Yıldır Eset'in Ürünlerini Kullanıyorum Çok Memnunum
Eğer Hala Devam Ediyorsa;
Oyun Simgesine>Sağ Tık>Özellikler>Uyumluluk> Uyumluluk Modunu Seçerek Deneyiniz.
Virüs Programı Kullananlar Bu Örnekleme Üzerinden Bir Yol Çizebilirler Takıldığınız Konularda Elimden Geldiğince Bilgimin Yettiği Kadar Yardım Edebilirim.
Rica Ederim.
İyi Forumlar.

Üst Alt