Neler yeni

YARDIM ISTIRAP SRC UIF YARDIM?

frmer933

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
ISTIRAP
Kullanılan Database
PK
Kullanılan Client
ISTIRAP
Hangi versiyon
2369
Reklam Banner REKLAM
2025_6_19_20_2_22.jpg

ARKADAŞLAR OK İLE GÖSTERDİĞİM İTEM SÜRE UİFİ NASIL SOL TARAFA KAYDIRIRIM.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
KY Kod Editörü
Onu kaydıraktan ziyade oradaki channel vs uiflerin boyunu kisaltabilirsiniz. Daha stabil olur. Ya da illede onu hizalayacagim derseniz uif e ait offset değerini bulup setpos ile hizalayabilirsiniz.

frmer933

KY Kıdemli Üye
uif le
Onu kaydıraktan ziyade oradaki channel vs uiflerin boyunu kisaltabilirsiniz. Daha stabil olur. Ya da illede onu hizalayacagim derseniz uif e ait offset değerini bulup setpos ile hizalayabilirsiniz.
uif e ait offset değerini nasıl bulacağımı söylemen yeterli demek istediğini anladım offset nasıl bulurum

LupaLanD

Developer
S.Moderatör
Coder
Yardımsever
Ekli dosyayı görüntüle 7359
ARKADAŞLAR OK İLE GÖSTERDİĞİM İTEM SÜRE UİFİ NASIL SOL TARAFA KAYDIRIRIM.
soldaki butona ihtiyacınız yoksa gizleyebilirsiniz
standart istirap projelerin acs projesinde CUIItemtimeBtn Gizleme açıklamasına sahip bir kod var, o kod kapalıysa açın ve derleyin. buton kaybolacaktır
bu arada soldaki butonun uif adına ihtiyacı olan arkadaşlar için : re_timeitembtn.uif

LupaLanD

Developer
S.Moderatör
Coder
Yardımsever
sağdaki butonların uif adları : re_eventquest.uif - re_eventpremium.uif - re_eventnotice.uif

frmer933

KY Kıdemli Üye
soldaki butona ihtiyacınız yoksa gizleyebilirsiniz
standart istirap projelerin acs projesinde CUIItemtimeBtn Gizleme açıklamasına sahip bir kod var, o kod kapalıysa açın ve derleyin. buton kaybolacaktır
bu arada soldaki butonun uif adına ihtiyacı olan arkadaşlar için : re_timeitembtn.uif
kanka yazdıklarının hepsini biliyorum ben o butonu kullanıyorum aktif olarak re_eventquest.uif - re_eventpremium.uif - re_eventnotice.uif bunların boyutunu küçültsem iş çözülecekte ben küçültmek istemiyorum re_timeitembtn.uif bunu sol tarafa çekmek istiyorum offsetini bulup konumlandırma yapıcam heralde offset nasıl buluruz re_timeitembtn.uif bu uifin

LupaLanD

Developer
S.Moderatör
Coder
Yardımsever
kanka yazdıklarının hepsini biliyorum ben o butonu kullanıyorum aktif olarak re_eventquest.uif - re_eventpremium.uif - re_eventnotice.uif bunların boyutunu küçültsem iş çözülecekte ben küçültmek istemiyorum re_timeitembtn.uif bunu sol tarafa çekmek istiyorum offsetini bulup konumlandırma yapıcam heralde offset nasıl buluruz re_timeitembtn.uif bu uifin
offseti nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız pek işinize yaramayacaktır ancak 2369 için istediğiniz offset;

offsets.push_back(0x650);
offsets.push_back(0);

Reklam
Reklam
Üst Alt