Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Inventory kasma sorunu

KY Üye
Kullanılan Source
ISTIRAP (LupaLand-SkyRusher)
Kullanılan Database
Özel Database
Kullanılan Client
ISTIRAP Sourcede olan client
Versiyon
2369
Arkadaşlar hangi Sourceyi indirsem dahi Inventory ve Pazar'da itemlerin üzerinde gezerken 2-3-5-10-20 gibi fps çakılmalarına neden oluyor. Bunun çözümünü bilen birisi yardım edebilir mi lütfen? Şuan ISTIRAP Sourcesini düzenliyorum bir tek takıldığım konu bu oldu ve daha çözemedim.

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar hangi Sourceyi indirsem dahi Inventory ve Pazar'da itemlerin üzerinde gezerken 2-3-5-10-20 gibi fps çakılmalarına neden oluyor. Bunun çözümünü bilen birisi yardım edebilir mi lütfen? Şuan ISTIRAP Sourcesini düzenliyorum bir tek takıldığım konu bu oldu ve daha çözemedim.
clientte problem vardır hocam aynı sourceleri kullandım problem yoktu hiç

KY Üye
Hocam önerebileceğiniz client var mı acaba? Yada linkleyebileceğiniz rica etsem 15 gündür buna uğraşıyorum ve hiç çözüm yok artık zamanımı çalmasını istemiyorum rica etsem düzgün bir client önerisi yaparsan çok sevinirim.

KY Üye
clientte problem vardır hocam aynı sourceleri kullandım problem yoktu hiç
Hocam acaba kullanırken Windows 10 mu kullanıyordunuz? Ben biraz araştırdım bu sorunun Windows 11'de olduğunu öğrendim. Windows 10'da ki çağrılan zincir anahtarı sorun yaratmıyormuş çok hızlı olduğu için ama Windows 11'de o çağrılan zincir anahtarı api mi artık her neyse çok yavaş olduğu için sorun oluyormuş.

KY Kıdemli Üye
Hocam acaba kullanırken Windows 10 mu kullanıyordunuz? Ben biraz araştırdım bu sorunun Windows 11'de olduğunu öğrendim. Windows 10'da ki çağrılan zincir anahtarı sorun yaratmıyormuş çok hızlı olduğu için ama Windows 11'de o çağrılan zincir anahtarı api mi artık her neyse çok yavaş olduğu için sorun oluyormuş.
olabilir hocam win10 vs2022 kullanıyorum client hangi versiyon için lazım
ve hangi versiyon src kullanıyorsunuz direk src önereyim ?

KY Üye
Hocam 2369 ISTIRAP projesini editliyorum. Fakat 24xx GameSoft - 25xx (PUSS Hook) dahi yaptım ama yok hepsinde aynı sorun var hocam Inventory ve Pazar'da oyun itemlerin üzerinde gezerken fps hop çakılıyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım belki sizin W10 olduğu için olmuyordur W10'larda yokmuş o sorun çünkü.

KY Kıdemli Üye
Hocam 2369 ISTIRAP projesini editliyorum. Fakat 24xx GameSoft - 25xx (PUSS Hook) dahi yaptım ama yok hepsinde aynı sorun var hocam Inventory ve Pazar'da oyun itemlerin üzerinde gezerken fps hop çakılıyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım belki sizin W10 olduğu için olmuyordur W10'larda yokmuş o sorun çünkü.
olabilir hocam dediğim gibi w10 kullanıyorum hiç problem yaşamdım

KY Üye
w11 kullanyorsan bahsettiğin sorun ondandır. Clientle vb alakası yok
Evet sorunun köküne indiğimde 7-15 zincir şeklinde bir adressler tetikleniyor. Sebebi ise Ko.exe’ye gömülü olan anahtar bellekler. Örn: Login Ekranı, Server Seçim ekranı vb. AntiCheat yöntemi ile hooklayıp kapatmaya çalıştım fakat olmuyor server seçim ekranında serverler gelmiyor sadece background var sebebi ise o zincir diğer zincirin halkalarını tetiklediği içinmiş “yukarıda belirttiğim”. Exe’ye asm ile patch atmak gerekiyor başka çözümü yok gibi görünüyor. Teşekkürler konu kilitlenebilir.

Üst Alt