Neler yeni

ALIŞ İleri düzey bir istek ( UİF - CLIENT SOURCE - GAME SERVER) taraflı bir işlem.

mrtcntarhan

KY Üye
Reklam Banner REKLAM
Merhaba arkadaşlar
Oyundaki random gift iteminin cr etkinliği açtığım zaman sabit bir ikonu mevcut ? şeklinde. Buna farklı dxtler tanımlanabilir biliyorum fakat ben Bu itemi cr de ödül olarak tanımladığım zaman cr uifinde yani cr panelinde bu item iconunun sabit bir item slotu değilde 300ms de bir değişen 8-9 iconun animasyonu olsun istiyorum mesela;
Trina iconu, silver bar iconu, premium iconu vs...
Özetle o item crde ödül olarak eklendiğinde item icon alanında animasyon item iconları dönecek :)
Bunu yaparım diyenler ile çok abartı ücret taleplerinde bulunmayacaklarsa gorusmek isterim.

Ayrıca eklenen kodların 32ye ve ilerde taşınırsa 64e uyumlu yazılması gerekli

mehmetalizagor

KY Uzman Üye
Yardımsever
Merhaba hocam,
@Aakinci bu işte gerçekten çok yetenekli. UI tarafı da kodlama kısmı da gayet sağlam, ikisini birlikte götürebilen nadir insanlardan. İstersen bir konuş derim, hem işini iyi yapar hem de karakter olarak piyasada kolay kolay denk gelinmeyecek kadar naif biridir.

YNG

S.Moderatör
Coder
Teknik Üye
Yardımsever
Merhaba arkadaşlar
Oyundaki random gift iteminin cr etkinliği açtığım zaman sabit bir ikonu mevcut ? şeklinde. Buna farklı dxtler tanımlanabilir biliyorum fakat ben Bu itemi cr de ödül olarak tanımladığım zaman cr uifinde yani cr panelinde bu item iconunun sabit bir item slotu değilde 300ms de bir değişen 8-9 iconun animasyonu olsun istiyorum mesela;
Trina iconu, silver bar iconu, premium iconu vs...
Özetle o item crde ödül olarak eklendiğinde item icon alanında animasyon item iconları dönecek :)
Bunu yaparım diyenler ile çok abartı ücret taleplerinde bulunmayacaklarsa gorusmek isterim.

Ayrıca eklenen kodların 32ye ve ilerde taşınırsa 64e uyumlu yazılması gerekli
Wheel Of Fun üzerinden gidebilirsin.

mrtcntarhan

KY Üye
@rush
@mrtcntarhan bu adam ile görüşebilirsin. uçuk fiyat da istemez sağlam da iş çıkarır sana .
Herkese ilgisinden ve yardım etme isteği dolayısı ile çok teşekkür ediyorum. İlk ulaştığım @LupaLanD isimli arkadaşım ile anlaşmış bulundum. Farklı isteklerimde @YNG üstadımı da listeye ekledim inşallah projenin ilerleyen aşamalarında onunlada çalışırız :)
Tekrardan teşekkür ederim.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Uif :)

Reklam
Reklam
Üst Alt