Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

?️ Getirisi Dusuk olan Slotlara Cokmeyin.

KY Kıdemli Üye
Arkadaslar öncelikle sunu soyleyeyim, oyunu biraktim oynamiyorum. Foruma ara ara girip vakit geciriyorum. Belki bir kısmınız bana kızacak ama, masraflarınızı çıkartamayacaginiz ya da ucu ucuna olan slotlara koxpla cokmeyin. Mesela uruk hai, lamia slotu. Uruk haide 24 saatte coin olarak kasabileceginiz coin miktari maksimim 24-25m. Bus'lar değişiklik gösteriyor. Bazen 5, bazen 10, nadirende olsa 15 bus atiyor. Ms'ler zaten bitik vaziyette. Bu slotta bus'larla günlük 50m kazansanız bile, premium, koxp, oto loot, varsa vip key, magic bag, bunların masrafını 1 haftada belki cikartirsiniz. Tarama yaparlarsa, ancak hamallık yapmıs olursunuz. PAra kazanacağim diye, cebinizdeki paradan da olmayın.

Lamia slotunda 24 saatte 1-4 arası bus alırsınız. MS fazla atmaz. Coin ve coplerle günlük 60-70m kasarsınız. Bu slotta riskli.

Demem o ki! koxpla getirisi düşük olan slotlara çöktüğünüzde, insanları öfkelendiriyorsunuz. CR konuları patliyor, forumda sikayetler patliyor. Bu sefer GM'ler banshow yapiyor. Kurunun yanında yaşlarda yaniyor. Getirisi düşük slotlara illede çökecem diyorsanız, kıyı köşede olan slotlarda farm yapin. En azından CR'ye reportlanma riskinizi düşürün. Diğer koxp kullananlarıda gümlettirmeyin.

Bir de böyle slotlarda aveller genie aciyor, küllüm zarar ediyor. Ne siz kasabiliyorsunuz, ne de legallere kastiriyorsunuz.

Bu yorumum bilincsizce koxp kullanan veya koxp kullanmaya yeni baslamiş olan arkadaslar için.

Üst Alt