#Firstmyko #myko #myko1098 #Myko2026 #Koyardım
17 Haz 2026 4.33 yıldız(lar) 6 #1 lingahul KY Saygın Üye Coder KAYIT 13 Mar 2025 Mesajlar 137 Tepki puanı 16 Yaş 35 Sunucu Adı Firstmyko Durum Yakında Acs EMPİREACS Açılış tarihi 17.07.2026 Tür Myko Web Site https://firstmyko.com/ Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. #Firstmyko #myko #myko1098 #Myko2026 #Koyardım Son düzenleme: Cumartesi saat 19:06'de
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. #Firstmyko #myko #myko1098 #Myko2026 #Koyardım
5 Tem 2026 #2 lingahul KY Saygın Üye Coder KAYIT 13 Mar 2025 Mesajlar 137 Tepki puanı 16 Yaş 35 Konu güncellenmiştir Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 6 Tem 2026 konu güncellenmiştir Son düzenleme: 6 Tem 2026
8 Tem 2026 #4 firstmyko KY Üye KAYIT 28 Kas 2024 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 17.07.2026 21:00 OFFİCİAL SUNUCU!
8 Tem 2026 #5 admin Founder KAYIT 22 Ara 2020 Mesajlar 572 Çözümler 2 Tepki puanı 29,604 Web ko-yardim.com Adil Değerlendirme Kuralları Adil bir sıralama sağlamak için aşağıdaki kurallar geçerlidir: Multi hesaplarla yapılan oylar tespit edildiğinde ➤ Sunucu tanıtım konusu forumdan kaldırılır. ➤ İlgili tüm hesaplar kapatılır. Her kullanıcı sadece 1 defa değerlendirme yapabilir. Oylama sistemi suistimal edilmeyecek şekilde düzenli olarak kontrol edilir.
Adil Değerlendirme Kuralları Adil bir sıralama sağlamak için aşağıdaki kurallar geçerlidir: Multi hesaplarla yapılan oylar tespit edildiğinde ➤ Sunucu tanıtım konusu forumdan kaldırılır. ➤ İlgili tüm hesaplar kapatılır. Her kullanıcı sadece 1 defa değerlendirme yapabilir. Oylama sistemi suistimal edilmeyecek şekilde düzenli olarak kontrol edilir.
Dün 01:29 da #6 Tolgahan20 KY Üye KAYIT 17 Tem 2024 Mesajlar 40 Tepki puanı 2 yıllardır aynı sey nasıl efsane oluyor