Neler yeni

ÇÖZÜLDÜ Defans Arttırma

Yudum

KY Üye
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Herkese iyi bayramlar dilerim, bir sorum olacaktı. Bir charın AC (Defansını arttırmanın bir yolu var mı SQL ile ?
AP arttırabiliyorum mesela, ancak defans sadece takılı itemlere bağlı herhalde. Yine de şöyle birşey gördüm;
Screenshot_1.png

Çözüm
Herkese iyi bayramlar dilerim, bir sorum olacaktı. Bir charın AC (Defansını arttırmanın bir yolu var mı SQL ile ?
AP arttırabiliyorum mesela, ancak defans sadece takılı itemlere bağlı herhalde. Yine de şöyle birşey gördüm;
Ekli dosyayı görüntüle 7176
Eşyalara bağlı olmadan ana ( Base ) defansı da arttırabilirsin.
SQL'deki " COEFFICIENT " tablosunda bir çok şeyi arttırabilirsin.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
westko.com.tr
Amblem tasarla ITEM TABLOSUNDAN AC Yİ 32000 yap veya hiç uğraşmak istiyorsan atıyorum kullanmadığın bir amblem varsa Set Itemden Ac sini ayarlayabilirsin

Yudum

KY Üye
Temukoda var +all yazınca bütün statlarını 255 yapıyor bunu db den de yapabilirsin USERDATA içine gir nickini arat orda str hp dex felan yazıyor onları 255 le
Yok statlarım aynı kalmalı, ama şu tablo da gördüğüm kadarıyla itemlerin verdiği bonusları editleyebiliyorum, ama aradığım itemi bulamadım burda binlerce item var çünkü. O konuda yardımcı olamaz mısın ?

Screenshot_2.png

Bu arada o dediğini yaparsan hiçbir yere ışınlanamazsın oyunda, daha önce denedim bütün statları 255 yapmayı

Yudum

KY Üye
o gün ben sana SQL ile gösterdim :D zor dedin işnie gelmedi
Bak yaptım ama burası değişmedi hala aynı görünüyor ? Yanlış itemi editlemedim bu arada 111030051 numaralı elimdeki de. AP 142 olmalıydı 😭
Açıklama kısmını da değiştirdim, "A big knife for cutting meat" yazıyor ya, Kurban bayramının olmazsa olmazı yaptım oda olmadı :D

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

RAGNAR

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
westko.com.tr
Bak yaptım ama burası değişmedi hala aynı görünüyor ? Yanlış itemi editlemedim bu arada 111030051 numaralı elimdeki de. AP 142 olmalıydı 😭
Açıklama kısmını da değiştirdim, "A big knife for cutting meat" yazıyor ya, Kurban bayramının olmazsa olmazı yaptım oda olmadı :D

Ekli dosyayı görüntüle 7182
Ekli dosyayı görüntüle 7183
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: onun apsi tblden değişcek itemorgustan hangi ext gittiğine bakık o exti bulup :D değişcen ap sini

spades

KY Üye

Çözüm

Yudum

KY Üye
Aaa Teşekkür ederim, ama şu item olayı söylendiği gibi sadece TBL ile mi oluyor ? Çünkü bu biraz genel bir çözüm oldu bana daha kişisel chara özel bir sistem gerekli.

spades

KY Üye
Aaa Teşekkür ederim, ama şu item olayı söylendiği gibi sadece TBL ile mi oluyor ? Çünkü bu biraz genel bir çözüm oldu bana daha kişisel chara özel bir sistem gerekli.
Bir eşyanın Def, Attack vs. gibi özelliklerini düzenleyeceksen TBL tarafını da yapman gerekli. TBL oyundaki görüntüyü, SQL tarafı ise özelliği verir. Eşya düzenlemek istiyorsan item_org_us.tbl ve item_ext_ tbllerini düzenlemen gerekli. Bir eşyadaki bütün Attackları düzenlemek istersen " Item_Org_us.tbl " tarafındaki Attack kısmını arttırırsan hepsi yükselecektir, eğer ki tekli yükseltmek istiyorsan item_ext_ tarafından düzenleme yapmak gerekmektedir.

Eğer ki Kanat, Emblem gibi eşyalar düzenleyeceksen, SQL'de " SET_ITEM " , TBL'de " set_item_us.tbl " tblsini düzenlemen gerek.

Yudum

KY Üye
Bir eşyanın Def, Attack vs. gibi özelliklerini düzenleyeceksen TBL tarafını da yapman gerekli. TBL oyundaki görüntüyü, SQL tarafı ise özelliği verir. Eşya düzenlemek istiyorsan item_org_us.tbl ve item_ext_ tbllerini düzenlemen gerekli. Bir eşyadaki bütün Attackları düzenlemek istersen " Item_Org_us.tbl " tarafındaki Attack kısmını arttırırsan hepsi yükselecektir, eğer ki tekli yükseltmek istiyorsan item_ext_ tarafından düzenleme yapmak gerekmektedir.

Eğer ki Kanat, Emblem gibi eşyalar düzenleyeceksen, SQL'de " SET_ITEM " , TBL'de " set_item_us.tbl " tblsini düzenlemen gerek.
Dosyaları buldum, peki bunlar nasıl editleniyor ? Nasıl bir program lazım ?

spades

KY Üye
Dosyaları buldum, peki bunlar nasıl editleniyor ? Nasıl bir program lazım ?
TBL editör olarak aratırsan forumda bulabilirsin.

Yudum

KY Üye
TBL editör olarak aratırsan forumda bulabilirsin.
Şey "item_org_us.tbl" bunda iki adet değişiklik yaptım ve kaydettim. Şimdi oyuna giremiyorum. Yükleme ekranından sonra direkt çıkış ekranı geliyor

spades

KY Üye
Şey "item_org_us.tbl" bunda iki adet değişiklik yaptım ve kaydettim. Şimdi oyuna giremiyorum. Yükleme ekranından sonra direkt çıkış ekranı geliyor
TBL korumasından ötürü DC veriyordur, GM char ile giriş yapar mısınız.

( ISTIRAP projesi üzerinde çalışıyorsanız, GM char ile oyuna girdikten sonra " +tbl " yazıp user chara girebilirsiniz. )

Reklam
Reklam
Üst Alt