Neler yeni

burak3568 İFŞA

• Konuyu başlatan mrxparcalayan
  • Başlangıç tarihi
M

mrxparcalayan

KY Üye
herkese selam,bu lamer *** kendini reverse engineeringde uzman,önüne gelecek bütün programları dll inject ederek crack atacağını zannedıyor lakin bize çarpana kadar...
48 saat geçmesine rağmen NEON PEDAL programımı hiçbir şekilde kıramamıştır üstüne küfür edip engellemiştir.bu ******** it millete tbl satıp arkasında durmuyor güncellemeleriyle ilgilenmiyor youtube kanalını bırakıyorum buraya
böyle bilgisiz ** larıyla işlem yapmayın başınız ağrır sözde herkes REVERSER..

Or1
Or2
Or3
Or4

D

DEEPMAKRO

KY Üye
dsadsadsa söz vermek *** vermeye benzemez

M

mrxparcalayan

KY Üye
50k sına iddiaya girip üstüne yatıldımı kanziler xd

burak3568

burak3568

KY Üye
herkese selam,bu lamer *** kendini reverse engineeringde uzman,önüne gelecek bütün programları dll inject ederek crack atacağını zannedıyor lakin bize çarpana kadar...
48 saat geçmesine rağmen NEON PEDAL programımı hiçbir şekilde kıramamıştır üstüne küfür edip engellemiştir.bu ******** it millete tbl satıp arkasında durmuyor güncellemeleriyle ilgilenmiyor youtube kanalını bırakıyorum buraya
böyle bilgisiz ** larıyla işlem yapmayın başınız ağrır sözde herkes REVERSER..

Ekli dosyayı görüntüle 6191Ekli dosyayı görüntüle 6192Ekli dosyayı görüntüle 6193Ekli dosyayı görüntüle 6194
y0rakta kafa var sende yok :) login olduğumu gördün kuduruyorsun :)

copy paste projende sana başarılar :)

M

mrxparcalayan

KY Üye

puhahaha login olmuş ** dı hiçbir fonksiyonunu calıstıramadıgın halde gelmiş login oldum diye seviniyor sen öyle sevınmeye devam et kanka aynen sensın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

en azından copy paste projeyı 10k ya değil 2.5k ya satıyorum milleti senin gibi dolandırmıyorum 3 kuruş para için..

burak3568

burak3568

KY Üye
puhahaha login olmuş ** dı hiçbir fonksiyonunu calıstıramadıgın halde gelmiş login oldum diye seviniyor sen öyle sevınmeye devam et kanka aynen sensın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

en azından copy paste projeyı 10k ya değil 2.5k ya satıyorum milleti senin gibi dolandırmıyorum 3 kuruş para için..
Bu alicanın paylaştığı chatgpt kecoon macro senin galiba xd

M

mrxparcalayan

KY Üye
Müsait bir zamanda projenin içinden geçip paylaştığım zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum :)
boş beleş çarsın dll inject edp osrtuyodun en son 48 saat verdım hala fal yok yumurta yok ortada onuda gectım kendıne madem bu kadar guvenıyon soyledıklerının arkasında nıye durmuyosun e paylas madem boyle yeteneklerın var gorelım burda yapamayacağın veya yapmadığın şeyleri söylemen bişey ifade etmiyor sc4mmer burakcığım.

Reklam
Reklam
Üst Alt