Neler yeni

BİLGİLENDİRME Ticari konular Hakkında.

• Konuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
Admin

Admin

Kurucu Admin
Premium Üye
Kurumsal Üye
Konu Çözümleri
1
Web
ko-yardim.com
Merhaba arkadaşlar, konuyu kısa ve öz bir şekilde açıklamaya çalışacağım. Bildiğiniz üzere forumumuzda ticari faaliyetler hatırı sayılır bir düzeyde ilerlemiş durumdadır. Son zamanlarda sıkça karşılaştığım bir durum sebebiyle bu konuda bir açıklık getirme gereği duyuyorum. Ticari faaliyet yürüten içerikleri baltalama amacıyla, ticari konu açıldıktan sonra “A/BACS dosyaları” başlığı altında konuya zarar verici paylaşımlar yapılması yasaktır. Bu tutumda bulunan kişiler, forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaktır, bilginize sunarım.

Ek olarak, sürekli bir kişinin bu forumda ayrımcılık yapıldığını iddia ettiğini görmekteyim. Reklam veren ya da vermeyen fark etmeksizin, eski moderatör arkadaşlarımızın da zamanında benzer paylaşımlarda bulunmak istedikleri durumlar olmuştu. O zaman da bu tür dosyaların paylaşılmasının ahlaki değerlere aykırı olduğunu belirterek bu dosyanın forumda paylaşılmasına izin vermediğimi ifade etmiştim. Özetle, forumda satışta olan bir dosyanız varsa, o dosya sizin adınızı kullanarak burada paylaşıma sunulmayacaktır.

Unutmayın ki bugün bir başkasının başına gelen, yarın sizin de başınıza gelebilir.

Konuyu açık bırakıyorum; bu konuda şahsi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim.

Son düzenleme:
S

samma1336

KY Üye
Yani ne kadar düşünceli bir fikir olsada bu piyasada ki her dosya çalıntın biri birinden çalıyor satıyor en büyük örnek Emre (KiraGuard) herkesin çaldığını bildiği birazda üstüne kendi emeğiyle bir şey eklediğinde o onun dosyası olmuyor maalesef zaten bu ko sektörü bu fikirler yüzünden öldü çalabilen iyi oldu çalamayan kötü. Bence paylaşımları kısıtlamak çok büyük saçmalık şunu unutmayın bu forumun öncelikli amacı bilgileri paylaşmak...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani ne kadar düşünceli bir fikir olsada bu piyasada ki her dosya çalıntın biri birinden çalıyor satıyor en büyük örnek Emre (KiraGuard) herkesin çaldığını bildiği birazda üstüne kendi emeğiyle bir şey eklediğinde o onun dosyası olmuyor maalesef zaten bu ko sektörü bu fikirler yüzünden öldü çalabilen iyi oldu çalamayan kötü. Bence paylaşımları kısıtlamak çok büyük saçmalık şunu unutmayın bu forumun öncelikli amacı bilgileri paylaşmak...
Şunuda ekliyim herkese yardım adı altında virüsü atmasını pc'sinden dosya çekmesini bizde biliyoruz kendim için konuşmuyorum zaten ben daha önce paylaştığım içeriklerle neler yaptığımı biliyorum ama bu kadar insanın bir şeyler öğrenmesini engellemeniz çok saçma. Zaten paylaşanda dosyaların içinden geçip paylaşıyor kimse tam bir şey paylaşmıyor. İyi forumlar.

Admin

Admin

Kurucu Admin
Premium Üye
Kurumsal Üye
Konu Çözümleri
1
Web
ko-yardim.com
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şunuda ekliyim herkese yardım adı altında virüsü atmasını pc'sinden dosya çekmesini bizde biliyoruz kendim için konuşmuyorum zaten ben daha önce paylaştığım içeriklerle neler yaptığımı biliyorum ama bu kadar insanın bir şeyler öğrenmesini engellemeniz çok saçma. Zaten paylaşanda dosyaların içinden geçip paylaşıyor kimse tam bir şey paylaşmıyor. İyi forumlar.
Hocam, başınıza gelmediği için empati kuramıyorsunuz belli ki. Bir emek verip para kazanma amacıyla satışa sunduğunuz dosyaların birkaç saat sonra "ABCACS src kullanın, alın" diye bir konu görseniz, dumur olursunuz. :) Evet, haklısınız, burası bir paylaşım forumu önceliğimiz bu, birileri yan gelir olarak geliştirdiği dosyaları satışa sunmak istiyor, biz de bunun gerçekleşebilmesi için bir kategori açtık ve bunun arkasına düşmekte bize düşer diye düşünüyorum. Bu, benim şahsi düşüncem. Ben demiyorum ki bu platformda paylaşım olmasın, olacak tabii ki. Bu kadar paylaşmayı seven bir topluluğuz madem ABCACS, bu dosyaları satışa sunmadan elindeki olanı paylaşacak arkadaş paylaşsın, buna lafım yok ama "üç beş kuruş" para kazanacağım diye saatlerini o dosyalar üzerinde geçiren adamların emeklerine kast edip satış baltalamak, bu kabul edilebilir bir durum değil.

Yahu, bu kadar paylaşmayı seven bir adamsın, ee güzel kardeşim, daha önce neden paylaşmadın da insanlara destek olmuyorsun, şimdi ne lüzum vardı diye adama sorarlar. Söylenecek çok şey var da söylemek istemiyorum. Tekrar iletiyorum. Ben ve arkadaşlarım kimseyi kayırdığını düşünmüyorum. Günü gelir, bir gün senin de başına aynı dert musallat olursa, bu yazını da dikkate almadan sana da yardımcı olmak isterim. :)

FirstMYKO
Üst Alt