Admin
Kurucu Admin
Premium Üye
Kurumsal Üye
- Konu Çözümleri
- 1
- Web
- ko-yardim.com
Merhaba arkadaşlar, konuyu kısa ve öz bir şekilde açıklamaya çalışacağım. Bildiğiniz üzere forumumuzda ticari faaliyetler hatırı sayılır bir düzeyde ilerlemiş durumdadır. Son zamanlarda sıkça karşılaştığım bir durum sebebiyle bu konuda bir açıklık getirme gereği duyuyorum. Ticari faaliyet yürüten içerikleri baltalama amacıyla, ticari konu açıldıktan sonra “A/BACS dosyaları” başlığı altında konuya zarar verici paylaşımlar yapılması yasaktır. Bu tutumda bulunan kişiler, forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaktır, bilginize sunarım.
Ek olarak, sürekli bir kişinin bu forumda ayrımcılık yapıldığını iddia ettiğini görmekteyim. Reklam veren ya da vermeyen fark etmeksizin, eski moderatör arkadaşlarımızın da zamanında benzer paylaşımlarda bulunmak istedikleri durumlar olmuştu. O zaman da bu tür dosyaların paylaşılmasının ahlaki değerlere aykırı olduğunu belirterek bu dosyanın forumda paylaşılmasına izin vermediğimi ifade etmiştim. Özetle, forumda satışta olan bir dosyanız varsa, o dosya sizin adınızı kullanarak burada paylaşıma sunulmayacaktır.
Unutmayın ki bugün bir başkasının başına gelen, yarın sizin de başınıza gelebilir.
Konuyu açık bırakıyorum; bu konuda şahsi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim.
Ek olarak, sürekli bir kişinin bu forumda ayrımcılık yapıldığını iddia ettiğini görmekteyim. Reklam veren ya da vermeyen fark etmeksizin, eski moderatör arkadaşlarımızın da zamanında benzer paylaşımlarda bulunmak istedikleri durumlar olmuştu. O zaman da bu tür dosyaların paylaşılmasının ahlaki değerlere aykırı olduğunu belirterek bu dosyanın forumda paylaşılmasına izin vermediğimi ifade etmiştim. Özetle, forumda satışta olan bir dosyanız varsa, o dosya sizin adınızı kullanarak burada paylaşıma sunulmayacaktır.
Unutmayın ki bugün bir başkasının başına gelen, yarın sizin de başınıza gelebilir.
Konuyu açık bırakıyorum; bu konuda şahsi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim.
Son düzenleme: