Neler yeni

ARIYORUM Test serveri olan arkadaşlar bakabilir mi ?

kadircan45

KY Uzman Üye
Coder
Öncelikle merhabalar geliştirmiş olduğum bir projeyi denemek için test servere ihtiyacım var Uzun zamandır geliştirmiş olduğum bir projem var ve test etmek istiyorum çok önceden başka bir oyun için yazmıştım ve şimdi knight online için uyarladım basit bir anti projesi fakat herhangi bir şeye ihtiyaç duymuyor lib şeklinde kullandığınız hook dll nizin içersine ekliyorsunuz ve aktif oluyor istediğiniz zaman hook içersinden açıp kapatabiliyorsunuz tamamen sizin elinizde olan birşey içersinde aktif olan 2 özellik var

1. Cheat Engine sürüm farketmeksizin hafızaya erişim olduğunda algılar veri değiştirmesini beklemez ve direkt oyunu kapatır.(Title ve class tarama değildir hafızaya erişimi algılar sadece)
2. Handle dup. ring3 ile handle çekmeyi kapatır ve sadece driver ile bağlantı kurulabilir hale getirir.(Cheat Engine ile bağlanılamaz cheat engine driveri ile bağlanmak gerekir.)
içersinde henüz uyarlamadığım birkaç özellik daha var eğer bunlar testten geçer ise onlarıda uyarlamayı düşünüyorum elinde test server olan arakadaşlar iletişime geçerler ise mutlu olurum şimdiden herkese teşekkürler iyi çalışmalar.
Videodaki 1. cheat engine driversiz olan haliyle bağlanamıyor 2. cheat engine ise driver lı cheat engine bağlanıyor fakat hafızaya eriştiğinde algılanıyor.
Video :
Discord adresim : kadiraydy

Son düzenleme:

kadircan45

KY Uzman Üye
Coder
Son 2 kişi lazım Visual Studio 2022 kullanan kişiler ulaşırsa daha kolay olur her ikimiz içinde

kadircan45

KY Uzman Üye
Coder
aranan kan bulunmuştur yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim konu kapatılabilir.

xman06

KY Kıdemli Üye
KY YardımSever
video link gitmiş ustam ne dir merak ettik

xman06

KY Kıdemli Üye
KY YardımSever
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş, gayet başarılı olmuş insallah devami gelir, hazirda projem yok olsa test ederdim

minimus

KY Cezalı Üye
Dikkatlime çektim zguard AntiAccess.cpp falan almışın ce tek engellemek değil, farklı yol var mesala paket atma paket dinlerek kapatması lazım fixlerse kolay is olur k.g

kadircan45

KY Uzman Üye
Coder
Dikkatlime çektim zguard AntiAccess.cpp falan almışın ce tek engellemek değil, farklı yol var mesala paket atma paket dinlerek kapatması lazım fixlerse kolay is olur k.g
bu tek başına bir anti değil zaten bu dosya .lib şeklinde paket korumasını zaten senin kullandığın hook içersindeki dll sağlıyor sana bu .lib dosyasını sen kendi acs.dll ne ekliyorsun ekstra güvenlik sağlıyor

Üst Alt