Admin

Kurucu Admin
Katılım
22 Ara 2020
Mesajlar
492
Çözümler
1
Tepkime puanı
13,846
Puanları
160
Konum
Kütahya
Web
ko-yardim.com
Merhaba değerli ko-yardim.com üyeleri,

Bizler için yeni bir kategori oluşturduk. Amacımız sadece Knight Online alanında değil diğer tüm oyun alanları ile alakalı paylaşımlar yapmak veya yaptırmak. Bu yüzden sizler için bu kategoriyi oluşturduk.

Naraka: Bladepoint oyunu hakkında aklınıza gelen tüm konularda paylaşım yapabilirsiniz. Paylaşım yaparken saygı ve sevgi dışında site kurallarınıza ihmal etmeyiniz.

Ama unutmamanız gereken bir konu var. Hesap Alış ve Satışlarda Ko-Yardim.com herhangi bir ücret talep etmez ve kimseye referans olmaz ve bu durumdan kar amacı gütmez. Bu ve buna benzer taleplerde bulunan üye veya üyeleri mutlaka bize bildiriniz.

Forum sitemizde konu açarken lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde iletişim kurunuz. Ko-Yardim.com forumu hiçbir üyeden ücret talep etmez ve kimseye referans gönderilmez. Bunun aksisi bir durumu varsa lütfen @Admin ile iletişime geçiniz.

"Ko-Yardım" Forum sitemizde; T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ Yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur!

Ayrıca Profilinizden TC Kimlik Numaranızı ve Telefon Numaranızı Doğrulayabilirsiniz.

Onaylı üyelerin profiline Doğrulanmış Profil ve Telefon Onaylı Profil mührü otomatik eklenecektir.

Onaylı üyelerin daha güvenilir kişiler olduğunu unutmayınız !

Not: TC Kimlik ve Telefon onayı almamış ve yüz yüze alım satım yapmayan tüm hesaplardan uzak durunuz.

Anahtar Kelimeler;
naraka bladepoint, naraka bladepoint sistem gereksinimleri, naraka bladepoint gameplay, naraka bladepoint metacritic, naraka bladepoint mobile, naraka bladepoint Xbox, naraka bladepoint ekşi, naraka bladepoint steam, naraka bladepoint inceleme, naraka bladepoint kaç gb, naraka bladepoint indir, naraka bladepoint alınır mı, naraka bladepoint açılmıyor, naraka bladepoint apk, naraka bladepoint add friends, naraka bladepoint all characters, naraka bladepoint active players, naraka bladepoint android, naraka bladepoint account error, naraka bladepoint auto parry, naraka bladepoint apk download, naraka bladepoint voice actors, naraka bladepoint asura edition, naraka bladepoint japanese voice actors, naraka bladepoint mobile apk, naraka bladepoint best character, naraka bladepoint bots, naraka bladepoint best weapons, naraka bladepoint beta key, naraka bladepoint build, naraka bladepoint beta code, naraka bladepoint beta, naraka bladepoint bruce lee, naraka bladepoint best settings, naraka bladepoint beta download, naraka bladepoint crack, naraka bladepoint crossplay, naraka bladepoint cross platform, naraka bladepoint codes,
 
Reklam