Neler yeni

YARDIM mini delos event

muktezuma

KY Kıdemli Üye
Reklam Banner REKLAM
1. sorum mini delosta karakterin üstündeki itemleri kitleme nasıl yapılır çıkartıp takamasınlar bile
2. sorum mapta canavardan kutu düşmüyor gm çarla bile item verilmiyor

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
KY Kod Editörü
1. sorum mini delosta karakterin üstündeki itemleri kitleme nasıl yapılır çıkartıp takamasınlar bile
2. sorum mapta canavardan kutu düşmüyor gm çarla bile item verilmiyor
1. Sorun için gameserver den inventory ile ilgili bir fonksiyon vardı, onun başına zone koşulu koyarsanız ve fail_return mu ne vardı orda ona gönderirseniz item takma, çıkarma, silme, magic bag e koyma vs hiçbir şey yapılmaz.
2. Sorunda isshowbox mı ne vardı gameserver npc.cpp de, orda belki ilgili Zone ekli ise kutu çıkmasın diye ekleme yapılmış olabilir.

muktezuma

KY Kıdemli Üye
hocam karakterin üstüne oto loot taktım düsen itemleri alıyor bu sekilde cozduk sorunu fakat event bitince item gidiyor

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
KY Kod Editörü
hocam karakterin üstüne oto loot taktım düsen itemleri alıyor bu sekilde cozduk sorunu fakat event bitince item gidiyor
Etkinlik eğer ki cindwar statüsünde ise itemleri o zonedeyken otomatik bankaya gondertebilirsiniz.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
KY Kod Editörü
evet cindwar statüsünde bankaya nasıl göndeririz?
Getitem, ya da otoloot icin bundle cpp de bir fonksiyon vardı, ondaki item verdirme kısımlarına yine koşul ekleyip bankaya gönderebilirsiniz.

Reklam
Reklam
Üst Alt