Neler yeni

DOLANDIRICI Kira soft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

macho

KY Üye
Bende bundan bahsediyorum benim yaptığım işi herkes kullanabilir. Ben yaptığım hiç bir işi bir başkasına satmadım vermedim. Herkes kendi güvenliğini sağlar fakat kimsede ben bunu çaldım diye bana gelmedi kira gibi veya bana böyle herşeyini paylaşıcam tehtidinde bulunmadı. Benim yaptığım hiç bir şey satışını yaptığım müşterilerim haricine paylaşmadım. Kendisi sattıgı serverlerde benim dosyamı kullanarak yapıyorsa benim emeğimi çalıyor ve hırsızdır derim. Dosya güvenliği kişiye özeldir önlemini almazsan çalışır bu işi kendi serverinde kullanıp paranı kazan ama başkasının emeği üstünden birine bir şey satıyorsan hırsızsındır. Ben hiç kimse hakkında böyle bir konu açmadım. Fakat bana gelip böyle böyle yaptım denmesi canımı sıktı.

M

macho

KY Üye
Herkes istediğini istediğinden istediği gibi alıp kullanabilir serverini açıp userinden müşterisini kazanır. Fakat her kim ben yaptım diyip başkasının işini satarsa bilmediği birşeyi ben yaptım diye anlatır başkasının üstünden ekmek yiyorsa *********** hırsızın tekidir.

Azak

Azak

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
KY YardımSever
Konu Çözümleri
1
Web
www.azaksoftware.com
kiranın daha önceden bu konularda methini duymadınız herhalde o hep böyledi buralarda hep böyle geldi

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com
@macho sonunda gitti sahtekar. Ama o yüzsüzdür başka bir hesap açar gelir 😀

AGS

AGS

Premium Üye
Web
ags-ko.com
Sayın Yetkili,

İlgili konuları dikkatlice inceledim ve Kira ile ilgili dosyalar üzerinden ilerlediğimi belirtmek isterim. Şahsen herhangi bir dolandırıcılık vakası ile karşılaşmadım. Bir kişiye dolandırıcılık gibi ağır bir suçlama yöneltmek için somut ve ciddi bir gerekçe sunulması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin, ödeme yapılmasına rağmen söz konusu hizmetin sunulmadığı bir durum dolandırıcılık olarak değerlendirilebilir.

Tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirme yapmak istiyorum. Mağduriyet konusu, paylaşılan client dosyalarından mı kaynaklanmaktadır? Bu durumu netleştirmek ve daha sağlıklı bir sonuca varmak adına, somut bilgilere dayalı bir yaklaşım benimsenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılarımla,

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com
Sayın Yetkili,

İlgili konuları dikkatlice inceledim ve Kira ile ilgili dosyalar üzerinden ilerlediğimi belirtmek isterim. Şahsen herhangi bir dolandırıcılık vakası ile karşılaşmadım. Bir kişiye dolandırıcılık gibi ağır bir suçlama yöneltmek için somut ve ciddi bir gerekçe sunulması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin, ödeme yapılmasına rağmen söz konusu hizmetin sunulmadığı bir durum dolandırıcılık olarak değerlendirilebilir.

Tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirme yapmak istiyorum. Mağduriyet konusu, paylaşılan client dosyalarından mı kaynaklanmaktadır? Bu durumu netleştirmek ve daha sağlıklı bir sonuca varmak adına, somut bilgilere dayalı bir yaklaşım benimsenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılarımla,
Kimime göre dolandırıcı kimine göre sahtekar kimine göre saygısız olabilir hocam.
- Müşterilerine benim clientimden aldığı uifleri ben yaptım diyerek satmaya çalışması dolandırıcılık,
- Ben konuyu anlayıp kendisine yazdığımda tamam söz kaldırcam deyip kaldırmaması sahtekarlık,
- Şahsıma ait whatsapp konuşmalarımı iznim olmadan herkese açık şekilde forumda paylaşması saygısızlıktır.

Banlanma nedeni client dosya kaynaklı değil hocam, benim rızam olmadan wp konuşmalarımı burada ifşalaması, hakkımda hiç bir delili olmadan çamur atmasıdır.
Bu tarz insanların aramızda olmamalıdır.

AGS

AGS

Premium Üye
Web
ags-ko.com
Kimime göre dolandırıcı kimine göre sahtekar kimine göre saygısız olabilir hocam.
- Müşterilerine benim clientimden aldığı uifleri ben yaptım diyerek satmaya çalışması dolandırıcılık,
- Ben konuyu anlayıp kendisine yazdığımda tamam söz kaldırcam deyip kaldırmaması sahtekarlık,
- Şahsıma ait whatsapp konuşmalarımı iznim olmadan herkese açık şekilde forumda paylaşması saygısızlıktır.

Banlanma nedeni client dosya kaynaklı değil hocam, benim rızam olmadan wp konuşmalarımı burada ifşalaması, hakkımda hiç bir delili olmadan çamur atmasıdır.
Bu tarz insanların aramızda olmamalıdır.
Konuya dair detayları inceledikten sonra durumu daha iyi anladığımı belirtmek isterim. Anladığım kadarıyla, bir başkasının geliştirdiği kullanıcı arayüzlerini (UI) kendi yapmış gibi göstermek suretiyle yanıltıcı bir davranış sergilenmiştir. Ancak bizler yalnızca geliştirici olarak hareket etmekteyiz ve tüm haklar MGAME CORPORATION gibi asıl sahibi olan kuruluşlara aittir.

Birkaç değişiklik yaparak tersine mühendislik yöntemleri ve hook mekanizmalarıyla Knight Online'a enjekte edilen bir DLL dosyası, geliştiricileri gerçek sahip konumuna getirmemektedir. Bu noktada en önemli hususun saygı olduğunu düşünüyorum. Bir geliştirici, Knight Online üzerinde bir geliştirme yaptıysa ve bu kaynağını kamuya sunduysa, referans olarak gösterilmesi son derece önemlidir.

Bizler projelerimizi geliştirirken gecemizi gündüzümüze katıyor ve büyük emekler sarf ediyoruz. Bu emeklerin, referans verilmeden kullanılması veya başkalarının çalışmasıymış gibi gösterilmesi ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Konuya dair açıklamanız ve katkılarınız için teşekkür ederim.

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com
Konuya dair detayları inceledikten sonra durumu daha iyi anladığımı belirtmek isterim. Anladığım kadarıyla, bir başkasının geliştirdiği kullanıcı arayüzlerini (UI) kendi yapmış gibi göstermek suretiyle yanıltıcı bir davranış sergilenmiştir. Ancak bizler yalnızca geliştirici olarak hareket etmekteyiz ve tüm haklar MGAME CORPORATION gibi asıl sahibi olan kuruluşlara aittir.

Birkaç değişiklik yaparak tersine mühendislik yöntemleri ve hook mekanizmalarıyla Knight Online'a enjekte edilen bir DLL dosyası, geliştiricileri gerçek sahip konumuna getirmemektedir. Bu noktada en önemli hususun saygı olduğunu düşünüyorum. Bir geliştirici, Knight Online üzerinde bir geliştirme yaptıysa ve bu kaynağını kamuya sunduysa, referans olarak gösterilmesi son derece önemlidir.

Bizler projelerimizi geliştirirken gecemizi gündüzümüze katıyor ve büyük emekler sarf ediyoruz. Bu emeklerin, referans verilmeden kullanılması veya başkalarının çalışmasıymış gibi gösterilmesi ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Konuya dair açıklamanız ve katkılarınız için teşekkür ederim.
Anlayışınız için teşekkür ederim hocam.
Benim özel konusmalarımı herkese açık olarak paylaştığı için, hakkımda hiç bir delili olmadan iftara, çamur çamur attığı için şikayetçi oldum.
Bu kişinin dosyası çok karışık, editör geliştirmeye başlamış baştan aşağıya @Azak arkadaşımızın kodlarını kullanmış ama inkar ediyor.
Bir başka hususta satış konusunun yorumlara kapalıydı. Ama sürekli yorum alıntılayıp konuda sahte müşteri yorumları oluşturuyordu. Bu da sahtekarlığa girer.

Netroid

Netroid

KY Uzman Üye
Coder
Konu Çözümleri
1
"Kira" nickli arkadaş, benim konumun altında da rahatsız edici yorumlarda bulunmuştu. Hiçbir fikri olmadığı halde, kendi kaynak kodlarını kullandığımı ve kendi editörünün daha gelişmiş olduğunu iddia eden yorumlar yapmıştı. Bu durum beni oldukça rahatsız etmişti. Sanırım biraz kıskanç bir arkadaş.

R

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
1
Kıskanç demeyelimde biraz derine inildiğinde bazı bilgi mecralarında çok uzak değil 2022 sonları ve 2023 sonlarında beceremediği şeyler için yardım dilendiği çok yazışmalar ve görüşmeler elime geçti arkadaşın birşey bildiğini düşünmüyorum. Bu zamana kadar kandırdığı dolandırdığı insanlardan arakladıklarıyla devam ediyor işte.

R

Repub

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
3
Web
ko-yardim.com
Kıskanç demeyelimde biraz derine inildiğinde bazı bilgi mecralarında çok uzak değil 2022 sonları ve 2023 sonlarında beceremediği şeyler için yardım dilendiği çok yazışmalar ve görüşmeler elime geçti arkadaşın birşey bildiğini düşünmüyorum. Bu zamana kadar kandırdığı dolandırdığı insanlardan arakladıklarıyla devam ediyor işte.

Yardım istemek dilenmek anlamına gelmez. Bilmediği bir konu hakkında bilgi edinmeyi ve yardıma ihtiyacı olduğunu belirtmektir.
Bilmemek ayıp değil, Öğrenmemek veya karşısına çıkan problem ile ilgili diğer insanların tecrübelerini bilgilerini sormaktır.
forum bu yüzden var.

Kısacası Kira için kullanıldığında güzel olmuş. yorumunuz hoşuma gitti yinede :D

R

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
1
Yardım istemek dilenmek anlamına gelmez. Bilmediği bir konu hakkında bilgi edinmeyi ve yardıma ihtiyacı olduğunu belirtmektir.
Bilmemek ayıp değil, Öğrenmemek veya karşısına çıkan problem ile ilgili diğer insanların tecrübelerini bilgilerini sormaktır.
forum bu yüzden var.

Kısacası Kira için kullanıldığında güzel olmuş. yorumunuz hoşuma gitti yinede :D
Asla yardım istemeyi dilenmek olarak görmüyorum yardım istemek çok farklı bir konu açarsın yada birşeyi sorarsın ama yalvarmazsın yani soruyu görsen bunu prenses sormuş demezdin 😁 insanlar yardım istediğinde çoğunu görmezden gelip yada bir çoğundan ücret talep edersen bu zamana kadar sana yardım etmiş insanlar için yüz karası oluyosun. Yaptığı işlere bakıldığında buralara az çok nasıl gelindiğini anlıyor insan Öğrenmemek ayıp tabiki kendini geliştirebilir ama insanlar birşey sorduğunda yardım istediğinde insanlara sen sıfırsın bir bilgin yok bul et gibi şeyler söyleyince prensesin nasıl bir kişilik olduğu anlaşılıyor 😂

R

Repub

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
3
Web
ko-yardim.com
Asla yardım istemeyi dilenmek olarak görmüyorum yardım istemek çok farklı bir konu açarsın yada birşeyi sorarsın ama yalvarmazsın yani soruyu görsen bunu prenses sormuş demezdin 😁 insanlar yardım istediğinde çoğunu görmezden gelip yada bir çoğundan ücret talep edersen bu zamana kadar sana yardım etmiş insanlar için yüz karası oluyosun. Yaptığı işlere bakıldığında buralara az çok nasıl gelindiğini anlıyor insan Öğrenmemek ayıp tabiki kendini geliştirebilir ama insanlar birşey sorduğunda yardım istediğinde insanlara sen sıfırsın bir bilgin yok bul et gibi şeyler söyleyince prensesin nasıl bir kişilik olduğu anlaşılıyor 😂
herkes farkında

L

lantheyus

KY Kıdemli Üye
:) halk dilinde lamer diyoruz

L

lantheyus

KY Kıdemli Üye
neden kiradan destek istedinki ? kira dedigin adam kendince takılır birşeyler yapar yapamaz ugrasır bir süre salar tekrar gelir gider uflar puflar bla bla bla

Moderatör tarafında düzenlendi:
R

Repub

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
3
Web
ko-yardim.com
boş verin.

R

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
1
neden kiradan destek istedinki ? kira dedigin adam kendince takılır birşeyler yapar yapamaz ugrasır bir süre salar tekrar gelir gider uflar puflar bla bla bla ***** abinizden isteyin
Kiradan destek istediğimi yazdığımı hatırlamıyorum desteğe gerek yok böyle iyiyim 🙂

L

lantheyus

KY Kıdemli Üye
Ozaman az daha ötede havlada canımız sıkılıp keyfimiz kaçmasın

TheJackal

TheJackal

KY Üye
Bu Kira'ya zamanında bu dosyaları vereni bulup dürtüp konuşmak lazım aslında fi tarihinden beridir bu çocuk bu tarz şeyler yapıyor zaten kodlama bilgisi 0 copy paste yapar geçer öyle c++ da konsol pencere ismini değiştirip kira guard yazıp kendini programcı havasına sokan çoluk çocuktan başka bişey değildi kimsenin gözünde fazla da büyütmemek lazım geçmiş olsun bu arada. Banlayan kişinin de ellerine sağlık ne kadar fazla uzaklaştırılırsa o kadar iyi.

CMDK

CMDK

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
KY YardımSever
Bağımlı Üye
KY Editörü
Konu Çözümleri
97
İlgili kişi için işlem yapılıp konu içeriği daha da uzamaması adına konu kilitlenmiştir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstMYKO
Üst Alt