R
RustyGameStudio
KY Saygın Üye
KY YardımSever
- Konu Çözümleri
- 2
yararlı
Merhaba arkadaşlar Istırap projelerinde bir çok arkadaşın sorduğu ve yapmaya çalıştığı CZ KİLL REWARD'ta verdiği kill coin gibi üzerine saymalı itemler ile istedikleri itemi alabileceği bir sistem in lua sını paylaşıyorum bundna 1-2 sene önce bir server için yazmıştım kendi DB nize uyarlayıp kullana bilirsiniz,
Homekoworld ün kullandığı hw coin lerin aynısıdır bilginiz olsun.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Şifre:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar Istırap projelerinde bir çok arkadaşın sorduğu ve yapmaya çalıştığı CZ KİLL REWARD'ta verdiği kill coin gibi üzerine saymalı itemler ile istedikleri itemi alabileceği bir sistem in lua sını paylaşıyorum bundna 1-2 sene önce bir server için yazmıştım kendi DB nize uyarlayıp kullana bilirsiniz,
Şifre:
++Merhaba arkadaşlar Istırap projelerinde bir çok arkadaşın sorduğu ve yapmaya çalıştığı CZ KİLL REWARD'ta verdiği kill coin gibi üzerine saymalı itemler ile istedikleri itemi alabileceği bir sistem in lua sını paylaşıyorum bundna 1-2 sene önce bir server için yazmıştım kendi DB nize uyarlayıp kullana bilirsiniz,
Şifre:
Knight Online dünyasında, her oyuncunun benzersiz bir deneyim yaşaması için sürekli olarak yeni araçlar ve modifikasyonlar geliştirilmektedir. Lua ve Map paylaşımları, oyun dünyasının görsel ve işlevsel açıdan özelleştirilmesini sağlayarak, sunuculara daha özgün ve dinamik içerikler eklemenize olanak tanır. Bu araçlar, özellikle sunucu yöneticileri ve geliştiriciler için çok büyük avantajlar sunmaktadır.
Lua, Knight Online'da oyun içi olayları kontrol etmek ve özelleştirmek için kullanılan güçlü bir betik (script) dilidir. Lua paylaşımları, genellikle yeni özelliklerin, görevlerin veya oyun içi mekanizmaların eklenmesi amacıyla kullanılır. Bu sayede, oyun dünyasında daha fazla etkileşim ve derinlik sağlanabilir.
Map paylaşımları, Knight Online oyun dünyasında kullanılan haritaları özelleştirmek ve yeni haritalar eklemek için kullanılır. Bu paylaşımlar, harita tasarımlarını değiştirmek, yeni alanlar eklemek ve harita içeriklerini daha ilgi çekici hale getirmek için oldukça faydalıdır. Map modifikasyonları, oyuncuların keşfe çıktığı yeni bölgelerle oyun deneyimini zenginleştirir.
Lua ve Map paylaşımları genellikle topluluk tarafından geliştirilen ve test edilen araçlardır. Her paylaşım, sunucu yönetimini kolaylaştırmak ve oyun dünyasını özelleştirmek isteyen geliştiriciler için büyük fırsatlar sunar. Herhangi bir sorunuz veya katkınız varsa, toplulukla etkileşime geçebilir ve bu araçları daha da geliştirmek için katkıda bulunabilirsiniz.
Sunucunuza yeni özellikler eklemek, görevler oluşturmak veya haritalarınızı daha ilgi çekici hale getirmek için hemen Lua ve Map araçlarını keşfedin ve kullanmaya başlayın!