Neler yeni

ÇÖZÜLDÜ HSACSX V2369 Oyunun Donması BÜYÜK PROBLEM

eragonbeys

KY Üye
Yardımsever
Kullanılan Source
HSACSX
Kullanılan Database
2369DB
Kullanılan Client
HSACSX Client
Kullanılan Web Panel
yok
Hangi versiyon
V2369
selamlar HSACSX V2369 sunucum mevcut sizlere videolu şekilde sorunu göstermek isterim

1-mob-npc-kişi seçince üstünde çıkan basılı olan skil logoları
2-zehir damage veya zehir logoları
bunlardan biri olduguna inanıyorum bilgisi olanlar yazabilirmi ?

örnek mage ile 18 skili genie ye (kurunca donuyor akıyor donuyor akıyor) sonra oyundan atıyor

sorunun kısa hali :
biraz uzun hali :

Çözüm
1733098574497.png

Arkadaşlar Konu Fix.
Hook Dan Kaynaklıymış , İlgili Fonksiyonu Kapattım Renderlamadıgı için sorun çözüldü

YNG

S.Moderatör
Coder
Teknik Üye
Yardımsever
selamlar HSACSX V2369 sunucum mevcut sizlere videolu şekilde sorunu göstermek isterim

1-mob-npc-kişi seçince üstünde çıkan basılı olan skil logoları
2-zehir damage veya zehir logoları
bunlardan biri olduguna inanıyorum bilgisi olanlar yazabilirmi ?

örnek mage ile 18 skili genie ye (kurunca donuyor akıyor donuyor akıyor) sonra oyundan atıyor

sorunun kısa hali :
biraz uzun hali :
Merhaba,

Video izlediğimde sendeki oluşan hata UİF hooklanmadan direk yüklenmesi sağlandıgı için oluşmaktadır bu hatanın nedeni uif hoklanmadan yüklendiği için skill içonlarının HDR sürekli taranmasından sebebidir

UİF Hooklatıp dxt hafızadan çektirirsen sorun ortadan kalkacaktır.

Hogly

KY Cezalı Üye
Merhaba,

Video izlediğimde sendeki oluşan hata UİF hooklanmadan direk yüklenmesi sağlandıgı için oluşmaktadır bu hatanın nedeni uif hoklanmadan yüklendiği için skill içonlarının HDR sürekli taranmasından sebebidir

UİF Hooklatıp dxt hafızadan çektirirsen sorun ortadan kalkacaktır.
Volkan hocam bunu zaten siz yapmıştınız Istırap'a atlamışsınız demekki.

YNG

S.Moderatör
Coder
Teknik Üye
Yardımsever
Volkan hocam bunu zaten siz yapmıştınız Istırap'a atlamışsınız demekki.
Hocam benim bir şeye atlamış olduğum yok malum projeyi bırakım hali hazırda v2383 kendi projeme entegre etmiş bulunmaktayız bunun sebebi ise hali hazırda bir projemin olmasıydı ıstrap projesinde neyin nasıl yapıldığını mantığını kullanarak içerisinde kullanılan uif şifreleme harita şifrelemeleri vb.. özellikleri v2369 projelerinden alıp 2383 projeme entegre edilmiştir.

Hogly

KY Cezalı Üye
Hocam benim bir şeye atlamış olduğum yok malum projeyi bırakım hali hazırda v2383 kendi projeme entegre etmiş bulunmaktayız bunun sebebi ise hali hazırda bir projemin olmasıydı ıstrap projesinde neyin nasıl yapıldığını mantığını kullanarak içerisinde kullanılan uif şifreleme harita şifrelemeleri vb.. özellikleri v2369 projelerinden alıp 2383 projeme entegre edilmiştir.
Hayırlısı olsun Sevindim adınıza bdw de adam ölünce ödül felan alamıyormuş son fix haberleri vs geliyor. elinizden birşey kurtulmuyor.

YNG

S.Moderatör
Coder
Teknik Üye
Yardımsever
Ekli dosyayı görüntüle 5043

Burasını kastetmiştim hocam CTRL + H ile düzenledim kim yaptığını belli olmadığı için kendi adımı yazdım.
Senin bu paylaştığın ödüllerle alakası yok bu paylaştıgın atack ve skill sistem bağlı eger event bitmişse harıtada atack yapma ve bdw aktif deilse atak yapma fonksiyonu bunlar.

1733084753171.png

YNG

S.Moderatör
Coder
Teknik Üye
Yardımsever
1733084807622.png

buyur hocam bunlarda kazananın ödülleri

eragonbeys

KY Üye
Yardımsever
1733098574497.png

Arkadaşlar Konu Fix.
Hook Dan Kaynaklıymış , İlgili Fonksiyonu Kapattım Renderlamadıgı için sorun çözüldü

Çözüm

maqqab

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
hortlatmak gibi olmasında bende kapatmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

Reklam
Reklam
Üst Alt