Neler yeni

ÇÖZÜLDÜ HSACSX V2369 Oyunun Donması BÜYÜK PROBLEM

eragonbeys

KY Üye
Yardımsever
Kullanılan Source
HSACSX
Kullanılan Database
2369DB
Kullanılan Client
HSACSX Client
Kullanılan Web Panel
yok
Hangi versiyon
V2369
selamlar HSACSX V2369 sunucum mevcut sizlere videolu şekilde sorunu göstermek isterim

1-mob-npc-kişi seçince üstünde çıkan basılı olan skil logoları
2-zehir damage veya zehir logoları
bunlardan biri olduguna inanıyorum bilgisi olanlar yazabilirmi ?

örnek mage ile 18 skili genie ye (kurunca donuyor akıyor donuyor akıyor) sonra oyundan atıyor

sorunun kısa hali :
biraz uzun hali :

Çözüm
1733098574497.png

Arkadaşlar Konu Fix.
Hook Dan Kaynaklıymış , İlgili Fonksiyonu Kapattım Renderlamadıgı için sorun çözüldü

Hogly

KY Cezalı Üye
Sorun tümüyle Target Scroll Bar ile alakalı görünüyor. ya sistemi kaldırın yada bu işi ücretli yapan arkadaşlar var forumda onlara yazın probleminizi hızlı çözeceklerdir.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
KY Kod Editörü
Sorun hook ile gömülen ve düzensiz bir şekilde kodlanmış olan target scroll sisteminden kaynaklı. Stabil bir hale getirmeniz gerekiyor, en basiti aynı skill id lerini sistem süzmeli ve sadece 1 tanesi görünmeli.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
westko.com.tr
bedava dosyalardan büyük şeyler beklemeyin biz aptalmıydık bir sürü şeye para ödedik arkadaşlar
valla reis zamanında Bu Dosyaları alanları allah sabır versin :D çünkü açıklarını Bol Bu Arada ilk açık :D Sw çökertme ve alicanın programlarını açabilmesi daha bir çok yerde açığı var

swatxx

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
www.tdbaguard.com
Ben aldım zamanında hsacsx dosyları güncelledim ve yükselttim şuan bendeki V1 bunun altyapısı ama çoğu şeyi düzenlenmiş hali biri sürü ek ve koruma için dolu para saçtım. Herkes alışmış biri hacklensin veya bedava versin ben takılayım bu işten para yapayım derdinde yazık. En ufak bir hakkım kaldıysa bu ve benzeri adamlardan hiç bir zaman hakkımı helal etmicem. Burada bizleri keriz yerine koyup üstümüzden para kazananlara yazıklar olsun.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
westko.com.tr
Ben aldım zamanında hsacsx dosyları güncelledim ve yükselttim şuan bendeki V1 bunun altyapısı ama çoğu şeyi düzenlenmiş hali biri sürü ek ve koruma için dolu para saçtım. Herkes alışmış biri hacklensin veya bedava versin ben takılayım bu işten para yapayım derdinde yazık. En ufak bir hakkım kaldıysa bu ve benzeri adamlardan hiç bir zaman hakkımı helal etmicem. Burada bizleri keriz yerine koyup üstümüzden para kazananlara yazıklar olsun.
aynen reis

RAGNAR

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
westko.com.tr
Ne açığı varmış mesela?
Sourcenin içine bakmadan nerden bilceksin hocam sorunsuz oLduğunu alicanın hilesini açar mesela bak :D dene Açıklarını bir yazılımcıya baktırtmak lazım nerde ne çıkar bilemezsin Valla Reis kendim o kadar yazılım bilsem sıfırdan dosya yazardım yüksek ihtimal o HSACSX de PC Çökertme gibi bir şeyler var uzak masaüstünden direkt game serveri kapatabilir öyle şeyler sw ye ping,lag sokabilir açığı çok istersen bir yazılımcıya baktır :D Oda öyle demezse ben ne olayım Sorunsuz Dosya diye bir şey yoktur birde her şeye sorunsuz diyen sorunsuz Olmuyor valla şu zamanda Dosya satın Almak da boş reis neyin en çıkacağını bilemezsin :D valla ben takılmalık oynuyordum bişeyler bilgi felanöğrenmek için kuruyordum sw eğer sw açıcaksan dosyaları fixletmelisin her an patlatabilirler

Hogly

KY Cezalı Üye
Sourcenin içine bakmadan nerden bilceksin hocam sorunsuz oLduğunu alicanın hilesini açar mesela bak :D dene Açıklarını bir yazılımcıya baktırtmak lazım nerde ne çıkar bilemezsin Valla Reis kendim o kadar yazılım bilsem sıfırdan dosya yazardım yüksek ihtimal o HSACSX de PC Çökertme gibi bir şeyler var uzak masaüstünden direkt game serveri kapatabilir öyle şeyler sw ye ping,lag sokabilir
Geçilmeyecek Sistem yok. bunu baştan belirtelim.
Gerekli önlemleri bilen insanlar alabilirler. Alicana ben çok dedim gel banada reklam olur senaryo gereği diye kendisiyle aram iyi.
aslında herkes özünde iyide. alicana sataşıyorlar alicanda veriyor cevabını :D

Öyle şeyler HSACSX Dosyası içerisinde pc çökertme gibi şeyler yok. Bildiğin bir şey varsa sen söyle.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
westko.com.tr
Geçilmeyecek Sistem yok. bunu baştan belirtelim.
Gerekli önlemleri bilen insanlar alabilirler. Alicana ben çok dedim gel banada reklam olur senaryo gereği diye kendisiyle aram iyi.
aslında herkes özünde iyide. alicana sataşıyorlar alicanda veriyor cevabını :D

Öyle şeyler HSACSX Dosyası içerisinde pc çökertme gibi şeyler yok. Bildiğin bir şey varsa sen söyle.
valla reis bak :D açıklarına yazılımcılara sor danış gerisi Sana Kalmış :D kendini geliştirmek için Güzel Dosya Elbet bir yerde açığı vardır eminim ordan

Reklam
Reklam
Üst Alt