Neler yeni

SATIŞ GNY Soft 1534 ve 2369 Server Files - 3xKopanel + Editör + GnyWeb

• Konuyu başlatan GUNEYHAN
  • Başlangıç tarihi
GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com

GNY SOFT 1534 & 2369 Server Files satışlarımız devam etmektedir.
(2369 files resimleri yüklenecektir.)

Konu içeriğimiz

1534 Server Files
2369 Server Files
Editör
GnyWeb (KoMonitör)
1098 - 1534 Myko Panel
24xx Orange Panel

24xx Fushion Panel

Konumuz sürekli güncellenecektir.

Referanslarımız için lütfen web sitemize göz atınız.

Satılan fileslerimizin içeriği: Files + Database + Kopanel + GnyWeb + 7/24 Destek

Ödeme tek seferliktir.

Satılan hiçbir filesimizden komisyon almıyoruz.

Lütfen bizleri files satıp ortadan kaybolan, en ufak sorununuzda bile size sahip çıkmayan, destek vermeyen dolandırıcılarla kıyaslamayınız. Tüm müşterilerime şahsi numaramı vermekteyim, en ufak sorunda bana gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Whatsapp Destek Hattı: 0530 396 06 52

Kendilerinden FUSHION PANEL satın almıştık, gayet güzel ve kullanışlı bir panel, çevrede korsan olarak dönen panelleri değil direkt olarak yapımcısından almanızı tavsiye ederiz
Kendilerinden 2368 server files ve panel gerçekten emek veren ve işinin ehli bir insan ilgisinede diyecek söz yok herkese tavsiye ederim
Arkadaştan 1534 server files ve panel aldım gerçekten çok memnun kaldım.Bizimle çok ilgilendi çok yardımcı oldu buradan kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Emeğine yüreğine sağlık hocam.
Hola, soy de Portugal y les compré los archivos del servidor para la versión 2369, me ayudó mucho en la configuración y quedé muy satisfecho, los recomiendo.!!!
2368 server files ve panel aldım güvenilir ve her konuda destek veren birisi teşekkürler Gnysoft
Arkadastan 24×× server panel satin aldin
Programla ilgili bilgili degildim her konuyu acik acik anlatti hic sıkılmadan
Hersey icin cok tesekkurler hersey için
Arkadaştan 2369 Server Files Aldık ve çok memnun kaldık sağolsun her konuda yardımcı oldu. Almak isteyen Tereddüt etmeden alabilir diğer kişiler gibi ilgisiz bırakmıyor her konuda yardımcı oluyor
6 ay önce 24XX Server Files ve Panel satın aldım 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. aklınıza gelebilecek bütün özellikler mevcut başarılı database öneririm. destek konusunda da sürekli ilgili ve alakalı davrandı. emeğinize sağlık.
Selam benim gibi fazla birşeyden anlamayıp bu işe yavaştan giren arkadaşlar. 3 gün önce gny soft güneyhan abiden files satın aldım. Bunun içinde database , kopanel , webpanel , editör uygulamaları da dahil. 3 günde bu kadar çok ilerliyeceğimi ve işlerin bu kadar ciddiyet kazanıcağını düşünmüyordum. Şuan elimde her türlü imkan var ve takıldığım noktalarda güneyhan abi anında destek veriyor. Herşey için teşekkür ederim. Doğru adresi bulduğum için şanslıyım. Herkese kolay gelsin ♥️♥️
24xx server files, panel, web editör aldım . Her konuyu her ayarı aklınıza gelebilecek herşey teker teker usanmadan anlattı.Bi sorunla karşılaştığım zaman anında dönüş yaparak sorunumu çözdü . ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Yakında ARGOSGAME serverımızda açılıcaktır. GNYSOFT desteği diğerleri gibi değil pişman olmazsınız (y)(y)(y)
panel alindi. gerçekten emek veren ve işinin ehli bir insan herkese tavsiye ederim.
Zamanında ne yazık ki bu konuda yemiş biri olarak yazıyorum;
Bugün GÜNEYHAN hocamdan 25xx files aldım.( Panel ve forum ile beraber). Sağ olsun Test serverini incelerken de bayağı yardımcı oldu.
Ödeme konusunda sıkıntı yaşadım siteyle alakalı fakat o konuda da bana yardımcı oldu.
Almak isteyen arkadaşlar gözü kapalı bir şekilde alabilir. Piyasadaki ben yaparım ederim; sonra da kaybolup gidenlerden değil.
İşinin ehli, yardımsever, ilgili biri.
Onun dışında aklınıza ne gelirse, nerede takılırsanız saat tarih fark etmeden hemen dönüş yaparak sorunlarınızı çözüyor. Kendisi hem bir yazılımcı olarak hem de bir insan olarak harika bir insan. Allah kazancını bol etsin. Parasını sonuna kadar hak eden emektar biri.
Sw dosyaları(files), forum ve panel merak eden arkadaşlar; hepsi orijinal, sorunsuz sıkıntısız olarak çalışıyor. Ekstra eklemek istediğiniz ve değişmek istediğiniz bir şeyler olursa GÜNEYHAN hocam hemen yardımcı oluyor.
İçiniz her konuda rahat olsun. Almak isteyen arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun.:):)
Arkadaşımızın test için sunduğu server da oynadım ve ihtiyacım olan sistem olduğuna karar vererek kendisi ile irtibat kurdum ve 24xx server sistemini satın aldım.
Başarılı bir sistem olmuş, Sürekli destek vermekte olup çalışmalarının ileriye giderek devamını bekliyor olacağım.
Emeğine sağlık, Teşekkür ederim.

Listeli özellik yazma ihtiyacı duymadım herşey resimlerde mevcut.

Son düzenleme:
S

snake669

KY Kıdemli Üye
nice dude!!! why not told us how much is it ?

mbayrak25

mbayrak25

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Server Sahibi
Konu Çözümleri
4
Kendilerinden FUSHION PANEL satın almıştık, gayet güzel ve kullanışlı bir panel, çevrede korsan olarak dönen panelleri değil direkt olarak yapımcısından almanızı tavsiye ederiz

dont159

dont159

KY Üye
Kendilerinden 2368 server files ve panel gerçekten emek veren ve işinin ehli bir insan ilgisinede diyecek söz yok herkese tavsiye ederim

S

sancak661

KY Kıdemli Üye
Arkadaştan 1534 server files ve panel aldım gerçekten çok memnun kaldım.Bizimle çok ilgilendi çok yardımcı oldu buradan kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Emeğine yüreğine sağlık hocam.

M

MeSiR17

KY Üye
Files alma şansım olmadı ama oynadım çok güzel emeğine sağlık hocam

A

AliYerlikaya

KY Cezalı Üye
15xx test sunucu var mı?

hasansbr

hasansbr

KY Uzman Üye
KY YardımSever
Server Sahibi

Konu içeriğimiz

1534 Server Files
2369 Server Files
Editör
GnyWeb (KoMonitör)
1098 - 1534 Myko Panel
24xx Orange Panel

24xx Fushion Panel

Satılan fileslerimizin içeriği: Files + Database + Kopanel + GnyWeb + 7/24 Destek

Ödeme tek seferliktir.

Lütfen bizleri files satıp ortadan kaybolan, en ufak sorununuzda bile size sahip çıkmayan, destek vermeyen dolandırıcılarla kıyaslamayınız. Tüm müşterilerime şahsi numaramı vermekteyim, en ufak sorunda bana gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz.

1534 Server Files

GNYWEB PANEL

MYKO PANEL

ORANGE PANEL

FUSHION PANEL

KOPANEL ADMIN PANELI

FORUM

hayırlı satışlar güzel emegine saglık..

E

ExCaLiBuR

KY Üye
Emek kokuyor emek param olsa 1534 alırdım çok iyi geliştirmissin eline sağlık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Emek kokuyor emek param olsa 1534 alırdım çok iyi geliştirmissin eline sağlık

bentofer

bentofer

KY Üye
Hola, soy de Portugal y les compré los archivos del servidor para la versión 2369, me ayudó mucho en la configuración y quedé muy satisfecho, los recomiendo.!!!

beherzt

beherzt

KY Üye
Server Sahibi
2368 server files ve panel aldım güvenilir ve her konuda destek veren birisi teşekkürler Gnysoft

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com
güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederiz.

beal1903

beal1903

KY Kıdemli Üye
Kendisi ile görüştük fakat bize ekonomik olarak şuan için uymamıştı fakat dosyası cok kaliteli ilerleyen zamanlarda çalışmak istiyeceğim birisi kendisi

LupaLanD

LupaLanD

Developer
Moderatör
Coder
KY YardımSever
Konu Çözümleri
54
Web
legendzko.com
Hayırlı satışlar dilerim

Adorable

Adorable

Moderatör
KY YardımSever
Konu Çözümleri
13
Web
japko.us
İyi satışlar hocam.

S

SynX

KY Üye
Arkadastan 24×× server panel satin aldin
Programla ilgili bilgili degildim her konuyu acik acik anlatti hic sıkılmadan
Hersey icin cok tesekkurler hersey için

G

GungorDGN

KY Kıdemli Üye
Arkadaştan 2369 Server Files Aldık ve çok memnun kaldık sağolsun her konuda yardımcı oldu. Almak isteyen Tereddüt etmeden alabilir diğer kişiler gibi ilgisiz bırakmıyor her konuda yardımcı oluyor

zafer83m

zafer83m

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
2

Konu içeriğimiz

1534 Server Files
2369 Server Files
Editör
GnyWeb (KoMonitör)
1098 - 1534 Myko Panel
24xx Orange Panel

24xx Fushion Panel

Ödeme tek seferliktir.

Gerçekten çok emek verilmiş eline emeğine sağlık

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz

rmzncnr12

rmzncnr12

KY Üye
6 ay önce 24XX Server Files ve Panel satın aldım 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. aklınıza gelebilecek bütün özellikler mevcut başarılı database öneririm. destek konusunda da sürekli ilgili ve alakalı davrandı. emeğinize sağlık.

FirstMYKO
Üst Alt