GUNEYHAN
Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
GNY SOFT 1534 & 2369 Server Files satışlarımız devam etmektedir.
(2369 files resimleri yüklenecektir.)
Konu içeriğimiz
1534 Server Files
2369 Server Files
Editör
GnyWeb (KoMonitör)
1098 - 1534 Myko Panel
24xx Orange Panel
24xx Fushion Panel
Konumuz sürekli güncellenecektir.
Referanslarımız için lütfen web sitemize göz atınız.
Giriş yap veya üye ol.
Satılan fileslerimizin içeriği: Files + Database + Kopanel + GnyWeb + 7/24 Destek
Ödeme tek seferliktir.
Satılan hiçbir filesimizden komisyon almıyoruz.
Lütfen bizleri files satıp ortadan kaybolan, en ufak sorununuzda bile size sahip çıkmayan, destek vermeyen dolandırıcılarla kıyaslamayınız. Tüm müşterilerime şahsi numaramı vermekteyim, en ufak sorunda bana gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz.
Detaylı bilgi için Whatsapp Destek Hattı: 0530 396 06 52
Giriş yap veya üye ol.
Kendilerinden FUSHION PANEL satın almıştık, gayet güzel ve kullanışlı bir panel, çevrede korsan olarak dönen panelleri değil direkt olarak yapımcısından almanızı tavsiye ederiz
Kendilerinden 2368 server files ve panel gerçekten emek veren ve işinin ehli bir insan ilgisinede diyecek söz yok herkese tavsiye ederim
Arkadaştan 1534 server files ve panel aldım gerçekten çok memnun kaldım.Bizimle çok ilgilendi çok yardımcı oldu buradan kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Emeğine yüreğine sağlık hocam.
Hola, soy de Portugal y les compré los archivos del servidor para la versión 2369, me ayudó mucho en la configuración y quedé muy satisfecho, los recomiendo.!!!
2368 server files ve panel aldım güvenilir ve her konuda destek veren birisi teşekkürler Gnysoft
Arkadastan 24×× server panel satin aldin
Programla ilgili bilgili degildim her konuyu acik acik anlatti hic sıkılmadan
Hersey icin cok tesekkurler hersey için
Arkadaştan 2369 Server Files Aldık ve çok memnun kaldık sağolsun her konuda yardımcı oldu. Almak isteyen Tereddüt etmeden alabilir diğer kişiler gibi ilgisiz bırakmıyor her konuda yardımcı oluyor
6 ay önce 24XX Server Files ve Panel satın aldım 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. aklınıza gelebilecek bütün özellikler mevcut başarılı database öneririm. destek konusunda da sürekli ilgili ve alakalı davrandı. emeğinize sağlık.
Selam benim gibi fazla birşeyden anlamayıp bu işe yavaştan giren arkadaşlar. 3 gün önce gny soft güneyhan abiden files satın aldım. Bunun içinde database , kopanel , webpanel , editör uygulamaları da dahil. 3 günde bu kadar çok ilerliyeceğimi ve işlerin bu kadar ciddiyet kazanıcağını düşünmüyordum. Şuan elimde her türlü imkan var ve takıldığım noktalarda güneyhan abi anında destek veriyor. Herşey için teşekkür ederim. Doğru adresi bulduğum için şanslıyım. Herkese kolay gelsin
24xx server files, panel, web editör aldım . Her konuyu her ayarı aklınıza gelebilecek herşey teker teker usanmadan anlattı.Bi sorunla karşılaştığım zaman anında dönüş yaparak sorunumu çözdü . ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Yakında ARGOSGAME serverımızda açılıcaktır. GNYSOFT desteği diğerleri gibi değil pişman olmazsınız
panel alindi. gerçekten emek veren ve işinin ehli bir insan herkese tavsiye ederim.
Zamanında ne yazık ki bu konuda yemiş biri olarak yazıyorum;
Bugün GÜNEYHAN hocamdan 25xx files aldım.( Panel ve forum ile beraber). Sağ olsun Test serverini incelerken de bayağı yardımcı oldu.
Ödeme konusunda sıkıntı yaşadım siteyle alakalı fakat o konuda da bana yardımcı oldu.
Almak isteyen arkadaşlar gözü kapalı bir şekilde alabilir. Piyasadaki ben yaparım ederim; sonra da kaybolup gidenlerden değil.
İşinin ehli, yardımsever, ilgili biri.
Onun dışında aklınıza ne gelirse, nerede takılırsanız saat tarih fark etmeden hemen dönüş yaparak sorunlarınızı çözüyor. Kendisi hem bir yazılımcı olarak hem de bir insan olarak harika bir insan. Allah kazancını bol etsin. Parasını sonuna kadar hak eden emektar biri.
Sw dosyaları(files), forum ve panel merak eden arkadaşlar; hepsi orijinal, sorunsuz sıkıntısız olarak çalışıyor. Ekstra eklemek istediğiniz ve değişmek istediğiniz bir şeyler olursa GÜNEYHAN hocam hemen yardımcı oluyor.
İçiniz her konuda rahat olsun. Almak isteyen arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaşımızın test için sunduğu server da oynadım ve ihtiyacım olan sistem olduğuna karar vererek kendisi ile irtibat kurdum ve 24xx server sistemini satın aldım.
Başarılı bir sistem olmuş, Sürekli destek vermekte olup çalışmalarının ileriye giderek devamını bekliyor olacağım.
Emeğine sağlık, Teşekkür ederim.
Listeli özellik yazma ihtiyacı duymadım herşey resimlerde mevcut.
Son düzenleme: