Neler yeni

SATIŞ GNY Soft 1534 Server Files - Orjinal Moradon - Yeni Genie - Yeni Pelerin Sistemi - 3xKopanel + Editör + GnyWeb

• Konuyu başlatan GUNEYHAN
  • Başlangıç tarihi
S

spank

KY Üye
Güncel fiyat nedir hocam dm den bilgi alabilirmiyim ve versionda değişiklik oldumu

B

bolulu1860

KY Kıdemli Üye
İlgisinden Alakasından Hal hatır sormasından, yenilikçi ve fikir vermesinden kendine has bi uslüp ve terbi makamı olan böyle insanların gerçekten daha çok çoğalması gerek , bazen sorularımla ufacık sinir etsemde tutumu ve boşvermeyişliğini tebrik ediyorum , Databasinden önce kişiliğini sevebilceginiz bir insan Server Database alımınızı güvenilir bi insan olan bu GÜNEYHAN Dan almanızı şiddetle öneriyorum Çok Yaşa Dostum RubyArmorWorld Online.

G

gebzespor

KY Üye

Soft 1534 ve 1453 fiyatları nedir acaba​

Alcatraz

Alcatraz

KY Üye
Güneyhan Hoca'dan 24xx server satın aldım gayet başarılı ve tamamlayıcı bir iş oldu kendisine özel ilgisinden ve diğer başka yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Herkes içi rahat bir şekilde satın alım yapabilir Sorunsuz Bug olmayan bir server ve istediğin anda destek arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ellerine sağlık :)

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Moderatör
Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Konu Çözümleri
1
Web
www.gnysoft.com
acaba ücretleri ne kadar
whatsapptan yazın görüşelim hocam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İlgisinden Alakasından Hal hatır sormasından, yenilikçi ve fikir vermesinden kendine has bi uslüp ve terbi makamı olan böyle insanların gerçekten daha çok çoğalması gerek , bazen sorularımla ufacık sinir etsemde tutumu ve boşvermeyişliğini tebrik ediyorum , Databasinden önce kişiliğini sevebilceginiz bir insan Server Database alımınızı güvenilir bi insan olan bu GÜNEYHAN Dan almanızı şiddetle öneriyorum Çok Yaşa Dostum RubyArmorWorld Online.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
leadri44

leadri44

KY Üye
hocam özelden yazdım size fiyat bilgisi alabilirmiyim

ahmet045

ahmet045

KY Üye
Fiyatlar konusunda dm.

S

SkyGame

KY Üye
Gerçekten çok memnun kaldık. İlgi ve alakaları mükemmel. Bir şey sorduğumuzda direk yardımcı oluyor. İlerleyen süreçlerde tek çalışmak isteyeceğimiz bir firma GNY SOFT. Dosyalar çok kaliteli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
A

ayberkclk

KY Üye
Arkadaştan yaklaşık 3 ay önce v1534 satın aldım. Gerçekten o kadar ilgili ki 7/24 ne zaman isterseniz gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz. Kendisiyle uzun uzun görüşmeler gerçekleştirdim. Bana tüm şeffaflığı ile herşeyi anlattı ve test ettiğimde o kadar memnun kaldım ki çok emek sarf edilmiş bir proje. Henüz daha hiç sunucu açılışı yapmadım ama sürekli yeni özellikler ekleniyor. Bence takdir i hak eden bir proje olmuş. Saygıdeğer Güneyhan abim ellerine, emeğine sağlık başarıların daim olsun. İlgi alakana teşekkür ederim.

U

ugurarkn

KY Kıdemli Üye
Çok iyi fakat fiyatı benim gibi ticari amaç dışında projesi olanlar için yüksek :( yine de çok ilgililer.

primekoworld

primekoworld

KY Kıdemli Üye
KY YardımSever
Server Sahibi
Öncelikle bu işlerde hevesli birisiydim bir kaç tokatlanma sonucu kendime dosya ararken yolum bir şekilde gnysoftla keşişti öncelikle ön yargılıydım daha temkinli davranmam gerektiğinin farkındaydım iletişime geçtim kendisiyle gerçekten babacan cana yakın bir arkadaş olduğunu hissettirdi kafamdaki planı projeyi anlatınca parayı söz konusu dahi etmedi insaniyetifli davranıp her türlü kolaylılığı sağladı. (Adamsın Guneyhan) bunu ilk defa bu adamda gördüm hakkını veririm! clientinede baktım gerçekten başarılı buldum ve sürekli geliştirdiğini gördüm yaptığımız iş ortada gerçekten çok çok memnunum bu adamı diğerlerinden ayıran özellikte bu adam dost üst perdeden sen ben maddiyat vs. Hiç olmadı biz olduk hep helal olsun bunlarıda buraya yazmak istedim dostum başarıların dâim olsun son guncellememide ver kanka izne çıktım müsaitim 🤣🙏🙏

Son düzenleme:
M

metoman116

KY Üye
hayirli olsun üstad güzel proje hayirli satislar

Reklam
Reklam
Üst Alt