TÜRKÇE YAMA Far Cry 6 Türkçe Yama

Fesilus

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Katılım
18 Şub 2022
Mesajlar
4
Çözümler
2
Tepkime puanı
228
Puanları
30
Konum
Gotham City


Yapımda dikkatimizi çeken ilk şey ise bir önceki üç temel oyunda da olduğu gibi kötü karakterimiz oluyor. Yani oyundaki ismiyle “El Presidente" lakaplı Anton Castillo. Castillo’yu, Breaking Bad ve onun spin-off dizi olan Better Call Saul serisinde tanıdığımız Gustavo Fring yani Giancarlo Esposito canlandırıyor.

Far Cry 6 Türkçe Yama, makina çeviri olan şuan nette sunulan ücretsiz yamadır Far Cry 6 çıkış yılından itibaren uzundur kırılmayan oyun geçen
günlerde, tamamen kırıldı, merak edip denemek isteyenler için kurulumu ile dahil.



Bu sefer Vaas Montenegro (Far Cry 3), Pagan Min (Far Cry 4) ve John “Father” Seed gibi sıfırdan yarattıkları özgün karakter yerine Breaking Bad ve Better Call Saul’dan tanıdığımız aktör olan Giancarlo Esposito’yu kullanıyorlar. Zaten Far Cry 6’nın en çok dikkat çeken ve oyuncuları kendisine çeken yanı bu durum oluyor.



Eğer hatırlayacak olursanız; Call of Duty: Advanced Warfare’da baş kötü karakter olarak oynayan Kevin Spacey’in ardından Call of Duty: Infinite Warfare’da da Game of Thrones’ta tanıdığımız Kit Harington’un oynatılması bazı kesimler tarafından da ünlü oyuncuları kullanarak prim yapılıyor diye eleştirilmişti. Bu konuda henüz buna benzer bir yorum göremedim fakat benim kişisel düşünceme göre bir bakımdan önceki karakterlerin özgünlüğüne göre hak versem de, bazı önemli oyuncuların karşımıza çıkması bence etkileyici olabiliyor. Hatta bu Karayiplerdeki Yara’nın coğrafi ve kültürüne göre, Esposito bence harika bir seçim. Onun yerine başka bir tanınmamış aktör de kullanılabilirdi fakat bu etkiyi vermezdi.


Kurulum ; Yamayı sonra dani fix i kurun.






 

eXoJeops

KY Kıdemli Üye
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
226
Tepkime puanı
1
Puanları
78
Makine çevirisi dışında bir çeviri var mı?
 
Reklam