semihyldrm
KY Kıdemli Üye
KY YardımSever
- Konu Çözümleri
- 4
Hacım sorunu bilmiomda bunu nasıl başardınSelamunAleyküm arkadaşlar.Günlük giriş ödülünü kullanmış olduğum istirap dosyalarına ekledim fakat oyuna girişte değilde karakter seçme ekranında geliyor antide opcodelar'da bi cakısmada yok neyden kaynaklanıyor acaba Ekli dosyayı görüntüle 6687
valla characterselectionhandler.cpp içinde bu dailyreward tablosunu ceken voidi buldum sanırım ondan kaynaklı çözmeye calısıyorum bakalım çözersem paylasırım burada hocamHacım sorunu bilmiomda bunu nasıl başardın![]()
rewardlarda bir sorun olabilir veya Databasede bir tablo vardı Ordan çekiyor ödülleri o taraf eksik galibaSelamunAleyküm arkadaşlar.Günlük giriş ödülünü kullanmış olduğum istirap dosyalarına ekledim fakat oyuna girişte değilde karakter seçme ekranında geliyor antide opcodelar'da bi cakısmada yok neyden kaynaklanıyor acaba Ekli dosyayı görüntüle 6687
Database tarafından gerekli tabloları ekledim verilecek rewardlarda ekli tüm stunlar gameserver tarafından da tablo SQL bağlantısı kodlarida ekli en kötü hsacsx ile devam edicem çözemezsemrewardlarda bir sorun olabilir veya Databasede bir tablo vardı Ordan çekiyor ödülleri o taraf eksik galiba
Adımları paylaş kanka ihtiyacı olan yararlansın ✌çözdüm voidin cağrıldığı yer farklıymış characterselectionhandle içine cağırılmıs gamestart fonksiyonuna ekleyince halletim..Müsait olduğumda komple ISTIRAP'a nasıl ekledigimi paylasıcam kodlarla birlikte
hocam komple paylasım yapıcam cünkü daha fazla yapılan şey var bundan önce alınan hatalar falanda var komple sistemi calısır vaziyette olarak paylasıcam kodları extradan butonla acmada ekledim suan bi sıkıntı var onunla ugrasıyorum girişte en son alındığı günü göstermiyor sürekli 1.ödülde çerçeve var onu en son aldığı ödülü gösterecek şekilde ayarlamam onun icinde client tarafında karsılamam gerekiyor kodları onu çözmem lazım yardımcı olacak varsa birlikte yapalımAdımları paylaş kanka ihtiyacı olan yararlansın ✌
@Aakinci hocam bı yol gösterir misiniz rica etsem oyuna girdiğinde tabloyu gameserverdan gamestart fonksiyonundan okuyor ödüle tıkladığında aqiured yani alındı kısmı hook tarafında var en son aldığı günü girişte göstermek için hookdaki kodları bu gamestarta komple eklemekmi gerekiyor hooktan göstermek mümkün değil sanırımhocam komple paylasım yapıcam cünkü daha fazla yapılan şey var bundan önce alınan hatalar falanda var komple sistemi calısır vaziyette olarak paylasıcam kodları extradan butonla acmada ekledim suan bi sıkıntı var onunla ugrasıyorum girişte en son alındığı günü göstermiyor sürekli 1.ödülde çerçeve var onu en son aldığı ödülü gösterecek şekilde ayarlamam onun icinde client tarafında karsılamam gerekiyor kodları onu çözmem lazım yardımcı olacak varsa birlikte yapalım Ekli dosyayı görüntüle 6707
valla detaylı olarak paylaşırsan çok sevinirim bu olayı bilmiyorum.çözdüm voidin cağrıldığı yer farklıymış characterselectionhandle içine cağırılmıs gamestart fonksiyonuna ekleyince halletim..Müsait olduğumda komple ISTIRAP'a nasıl ekledigimi paylasıcam kodlarla birlikte
anladım hocam teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığınız için o zaman bunun üzerine düşüp eksikleri tamamlayarak ilerlemek öğrenme ve gelişme acısından banada faydalı olacak,aylık sıfırlama kontrolü , son alınan ödül kontrolü vesaire uğraşalım bakalımHocam bu sistem başlı başına eksik ve hatalı zaten, aylık sıfırlama yok, hook taraflı gün içinde tekrar açılmama kontrolü yok, cumulitive mi ney (yandaki ödüller) için sistem yok. Bir ödül alınca 1. gün ibaresi alınmayan ödüle kayıyor, sabit değil. Vs gibi birçok hata ve eksiği mevcut. İyice elden geçirilmesi gerekiyor.
Hocam şimdi ISTIRAP'da CharacterSelectionHandler.cpp dosyası var ödül tablosunu HandleHShieldSoftwareDailyReward(); burdan cekiyor bu kod o sayfanın en üstündeydi ordan alıp aynı CharacterSelectionHandler.cpp içindeki void CUser::GameStart(Packet & pkt) in içine alınca oyuna girdiginde tablo gelmeye başladı.komple sistemi soruyorsan hsacsx dosyalarından aldım sistemi forumda paylaşım mevcuttu sanırımvalla detaylı olarak paylaşırsan çok sevinirim bu olayı bilmiyorum.
Knight Online PVP server yönetimi ve oyun geliştirme üzerine yapılan tartışmalar, geliştiricilerin karşılaştığı her türlü sorun için etkili çözüm önerileri sunar. Server kurulumu, performans optimizasyonu, hata ayıklama ve veri tabanı yönetimi gibi teknik konularda, geliştiriciler karşılaştıkları zorlukları çözüme kavuşturmak için çeşitli rehberler ve kaynaklar paylaşmaktadır. Örneğin, SSL sertifikası ve Cloudflare ayarları gibi ağ yönetimi üzerine yapılan tartışmalar, server güvenliği ve hızını artırmaya yönelik öneriler sunar.
Diğer taraftan, NPC görevleri ve Emblem yapımı gibi oyun içi işlevlerin iyileştirilmesi, oyuncu deneyimini zenginleştirir. İstirap gibi özel sistemler ve Ko-panel yapılandırması da geliştirilmesi gereken alanlar arasında yer alır. Ayrıca, Genie gibi araçlar ve manual drop ekleme gibi işlemlerle ilgili çözümler, geliştiricilerin oyunları daha işlevsel hale getirmelerine yardımcı olur.
Source kodu geliştirme, yükseltme ve SQL Query gibi konularla ilgili tartışmalar, geliştiricilere teknik bilgilere dayalı derinlemesine rehberlik sağlar. Bu tür kaynaklar, sorunları hızlıca çözmek ve oyun serverlarını optimize etmek isteyen geliştiriciler için oldukça değerlidir.
Eğer siz de bir Knight Online geliştiricisiyseniz ve server yönetimindeki sorunlara çözüm arıyorsanız, bu topluluk, en güncel bilgileri ve pratik çözümleri bulabileceğiniz bir platform sunuyor.