Admin

Kurucu Admin
Katılım
22 Ara 2020
Mesajlar
492
Çözümler
1
Tepkime puanı
13,827
Puanları
160
Konum
Kütahya
Web
ko-yardim.com
Merhaba değerli ko-yardim.com üyeleri,

Bizler için yeni bir kategori oluşturduk. Amacımız sadece Knight Online alanında değil diğer tüm oyun alanları ile alakalı paylaşımlar yapmak veya yaptırmak. Bu yüzden sizler için bu kategoriyi oluşturduk.

Call of Duty Mobile oyunu hakkında aklınıza gelen tüm konularda paylaşım yapabilirsiniz. Paylaşım yaparken saygı ve sevgi dışında site kurallarınıza ihmal etmeyiniz.

Ama unutmamanız gereken bir konu var. Hesap Alış ve Satışlarda Ko-Yardim.com herhangi bir ücret talep etmez ve kimseye referans olmaz ve bu durumdan kar amacı gütmez. Bu ve buna benzer taleplerde bulunan üye veya üyeleri mutlaka bize bildiriniz.

Forum sitemizde konu açarken lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde iletişim kurunuz. Ko-Yardim.com forumu hiçbir üyeden ücret talep etmez ve kimseye referans gönderilmez. Bunun aksisi bir durumu varsa lütfen @Admin ile iletişime geçiniz.

"Ko-Yardım" Forum sitemizde; T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ Yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur!

Ayrıca Profilinizden TC Kimlik Numaranızı ve Telefon Numaranızı Doğrulayabilirsiniz.

Onaylı üyelerin profiline Doğrulanmış Profil ve Telefon Onaylı Profil mührü otomatik eklenecektir.

Onaylı üyelerin daha güvenilir kişiler olduğunu unutmayınız !

Not: TC Kimlik ve Telefon onayı almamış ve yüz yüze alım satım yapmayan tüm hesaplardan uzak durunuz.

Anahtar Kelimeler; call of duty mobile, call of duty mobile pc, call of duty mobile apk, call of duty mobile sistem gereksinimleri, call of duty mobile hile, call of duty mobile en iyi silah, call of duty mobile cp hilesi, call of duty mobile kaç gb, call of duty mobile hesap satış, call of duty mobile pc sistem gereksinimleri, call of duty mobile indir, call of duty mobile apk son sürüm, call of duty mobile ads nedir, call of duty mobile account, call of duty mobile ayarları, call of duty mobile amazon prime, call of duty mobile apk + obb, call of duty mobile arkadaşlarla oynama, call of duty mobile ak 47 ayarları, call of duty mobile aimbot, call of duty mobile bilgisayara nasıl indirilir, call of duty mobile bedava hesap, call of duty mobile battle royale, call of duty mobile bedava cp, call of duty mobile ban kaldırma, call of duty mobile battle royale en iyi silahlar, call of duty mobile bölge değiştirme, call of duty mobile best weapons, call of duty mobile bilgisayar, call of duty mobile ban, call of duty mobile cp satın al, call of duty mobile cp, call of duty mobile code, call of duty mobile config, call of duty mobile cp hilesi 2022
 
Reklam