Neler yeni

DOLANDIRICI burak3568 dikkat edin.

• Konuyu başlatan mrxparcalayan
  • Başlangıç tarihi
M

mrxparcalayan

KY Üye
herkese merhaba 2 gün önce 50 bin tl sine iddiaya girdiğimiz ve 48 saat sonra eğer başaramazsa ödemeyi yapacağını söyleyen @burak3568 youtube kanalını ve oh deki taglarını göstererek iddiaya girmiştir. iddianın sonucunda (sözde reverser) arkadaşımız dll inject edip programımı osurtcağını söyledi halada beklemekteyim ki programımı hiçbir şekilde crack,unpack edemedi kendisini burada paylaşıyorum çünkü sözünde ve söylediklerinin arkasında durmayan kişi hakkında bilgi sahibi olun diye ayrıca tbl sattığı kişilerle de gereken desteği verip ilgilenmiyormuş buda aklınızda bulunsun youtube kanalını da burdan bırakıyorum bu sc4mmer ile işlem yapmayın.

dc adı : oh.burak3568
yt kanalı :

Or1
Or2
Or3
Or4

M

mrxparcalayan

KY Üye
ayriyetten kendisi korkarak beni discord adresinden engellemiştir.

NEONPEDAL

NEONPEDAL

KY Üye
:D agliyorsun bakiyorumda
ben bişey kaybetmedimki ağlayayım ? ayrıca sen özürlümüsün ? konuyu okumadan yorum yabmak veya zihinsel olarak anlama problemin var sanırım çok görmüyorum istediğini söyleyebilirsin bana

lantheyus

lantheyus

KY Kıdemli Üye
Web
rpguard.com
:))) bu adamları alın burdan adamların kisiliklerinden tut nickleri bile bozuk. kim oldukları ne oldukları belli degil 10 tane hesapla elip burda polemik yaratiyorlar insanlarda birşey sanacak halbuki tüm yorumların hepsi bu çakallar

NEONPEDAL

NEONPEDAL

KY Üye
:))) bu adamları alın burdan adamların kisiliklerinden tut nickleri bile bozuk. kim oldukları ne oldukları belli degil 10 tane hesapla elip burda polemik yaratiyorlar insanlarda birşey sanacak halbuki tüm yorumların hepsi bu çakallar
noldu abisi 200 lira verdiğin makro crack mı yedi ondan mı burda ağlıyorsun :D az ötede ağla

burak3568

burak3568

KY Üye
herkese merhaba 2 gün önce 50 bin tl sine iddiaya girdiğimiz ve 48 saat sonra eğer başaramazsa ödemeyi yapacağını söyleyen @burak3568 youtube kanalını ve oh deki taglarını göstererek iddiaya girmiştir. iddianın sonucunda (sözde reverser) arkadaşımız dll inject edip programımı osurtcağını söyledi halada beklemekteyim ki programımı hiçbir şekilde crack,unpack edemedi kendisini burada paylaşıyorum çünkü sözünde ve söylediklerinin arkasında durmayan kişi hakkında bilgi sahibi olun diye ayrıca tbl sattığı kişilerle de gereken desteği verip ilgilenmiyormuş buda aklınızda bulunsun youtube kanalını da burdan bırakıyorum bu sc4mmer ile işlem yapmayın.

dc adı : oh.burak3568
yt kanalı :

Ekli dosyayı görüntüle 6196Ekli dosyayı görüntüle 6197Ekli dosyayı görüntüle 6198Ekli dosyayı görüntüle 6199
Konuşmanın geri kalanı nerde ? veledi zina login oldum çöp macron çalışmıyorsa benim suçum ne ?
Sadece login olman yetmez diye ağladın zaman kaybısın :)
Kime neyin güncellemesini atmamışım bi göstersene çok merak ettim xd

Yap da satalım diye ağladığın mesajları paylaşmıyorum köpek gibi götümde geziyordun. Yap da para kazanalım diye :) (Türk Ceza Kanunu (TCK) 132, 134 ve 136. Maddelerine göre haberleşme gizliliğinin ihlali, özel hayatın gizliliğinin ihlali ve kişisel verilerin hukuka aykırı yayılması suçlarını kapsamaktadır.)
Sırf bu yüzden paylaşım yapmıyorum. Özel konuşmaları da iznim olmadan paylaştığın için hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
ko4fun açılsın sonra görüşeceğiz macronu patates ettiğim zaman ağlayacaksın :)
copy paste projenle neon pedal adı altında satış yapmaya devam edebilirsin :)

Reklam
Reklam
Üst Alt