Admin
Kurucu Admin
Premium Üye
Kurumsal Üye
- Konu Çözümleri
- 1
- Web
- ko-yardim.com
kısaca anlatmak istiyorum.
v2520 - v2524 gibi en güncel sistemlere geçişler için ne yapmalısınız?
Ne gibi işlemler gerekli.?
Artık bundan böyle bekleyemeyip, Istediğiniz her an sürüm güncelleyebilirsiniz.
(Shorty Türkayın yaptığı yazdıgı kodun anlatımı)
Sistem; Launcher.exe yi injector olarak kullanarak, Oluşturduğunuz Dll ACS dosyanız ile sadece -R read korumalı alanı Remap ve Patchleyerek Xingcode'yi nasıl aşabileceğinizi ve While de belirli offsetleri bekleyip Suspendleyip Re-map & patch ile Jumplamayı atlamayı göstereceğim.
Yeteri seviyede, IDA, x32debugger, Asm ve C++ Bilginiz varsa bu sizin en çok aradığınız konu.
Eğer bilginiz yeterli değil ve maddi durumunuz iyiyse, Bu konuyu C++ ve ASM bilgisi yeterli seviyede olan birine gösterirseniz mantığını anlayıp size hizmet verebilir.
Yapılan bypass ile normal orjinal imzalı usko'ya nasıl giriş yapabilirsiniz.
bu işlemleri Shorty'nin Xincode projesiyle aşabileceksiniz.
Şimdilik Alttaki Projeyi inceleyin. Detayları yakında gelecek farklı bi konuda.
Githup Kullanıyorsanız, Sizlerden tek ricam; Shorty'nin GH Projesini Starlamanızı istiyorum sadece.
v2520 - v2524 gibi en güncel sistemlere geçişler için ne yapmalısınız?
Ne gibi işlemler gerekli.?
Artık bundan böyle bekleyemeyip, Istediğiniz her an sürüm güncelleyebilirsiniz.
(Shorty Türkayın yaptığı yazdıgı kodun anlatımı)
Sistem; Launcher.exe yi injector olarak kullanarak, Oluşturduğunuz Dll ACS dosyanız ile sadece -R read korumalı alanı Remap ve Patchleyerek Xingcode'yi nasıl aşabileceğinizi ve While de belirli offsetleri bekleyip Suspendleyip Re-map & patch ile Jumplamayı atlamayı göstereceğim.
Yeteri seviyede, IDA, x32debugger, Asm ve C++ Bilginiz varsa bu sizin en çok aradığınız konu.
Eğer bilginiz yeterli değil ve maddi durumunuz iyiyse, Bu konuyu C++ ve ASM bilgisi yeterli seviyede olan birine gösterirseniz mantığını anlayıp size hizmet verebilir.
Yapılan bypass ile normal orjinal imzalı usko'ya nasıl giriş yapabilirsiniz.
bu işlemleri Shorty'nin Xincode projesiyle aşabileceksiniz.
Şimdilik Alttaki Projeyi inceleyin. Detayları yakında gelecek farklı bi konuda.
Githup Kullanıyorsanız, Sizlerden tek ricam; Shorty'nin GH Projesini Starlamanızı istiyorum sadece.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.