Neler yeni

YARDIM 1098 veya 1351 Versiyonlu Piana, Breth Map DB'li Server Kurulumu [ISTEK]

asd44Prags

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
1098
Kullanılan Database
Database
Kullanılan Client
Yok
Kullanılan Web Panel
Yok
Hangi versiyon
v1098, v1351
BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.
Merhaba Arkadaşlar Herkese Hayırlı Akşamlar. Bu DB, Server Files Kurulum İşlerine Merak Sardım ve Mantığını da Az Çok Kavradım. 1534, 1886 ve 24xx Tarzı DB'leri Sorunsuz Bir Şekilde Derleyip Kendi Bilgisayarım Üzerinden Girişleri Sağlayabiliyorum Fakat Benim İstediğim 1098 veya 1351 Tarzı Eski Versiyonlar ve Bu Versiyonlara Ait DB'leri Windows 10 Üzerinden Çalıştırabilmek İstiyorum.

Breth, Piana Map'lerinin Olduğu ve Windows 10'da Sorunsuz Bir Şekilde Derlenip Çalışan Kaynak Kod Arayışındayım. Forumu Kurcaladım Fakat Maalesef Bulamadım. Bu Konularda Cahil Olduğum İçin Bilgili Arkadaşların Yardımlarını Bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim. :)

swatxx

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
www.tdbaguard.com
Selam, ısdırap altyapılarında var sadece zones.tbl ve zones tablolarından harita düzenleme vs yapman gerekiyor. veya rpguard v1 olanı araştır forumda breth piana direk olarak içerisinde ekliydi 1098 version olarak

Benim serverlarda da var inceleyebilirsin. Breth Piana ;

1098:

ArdaDMR

KY Üye
Selam, ısdırap altyapılarında var sadece zones.tbl ve zones tablolarından harita düzenleme vs yapman gerekiyor. veya rpguard v1 olanı araştır forumda breth piana direk olarak içerisinde ekliydi 1098 version olarak

Benim serverlarda da var inceleyebilirsin. Breth Piana ;

1098:
Hocam inceleme için attığınız link sağlam görünmüyor. Link atarsanız inceleme imkanım var mı ?

Reklam
Reklam
Üst Alt