R
ResulAygen
KY Kıdemli Üye
Size söylediğimi yapınız. Kesin ve kesinlikle co_loading.uif dosyasının içindeki görselleri değiştirmelisiniz.Hocam dedigim gibi başka client kullandim yani clienti komple degistirdim loading ekrani ayni. Baska db ve game src kullandim o zaman 2 clienttede farkli loading ekrani cikiyor kendimde degistirebiliyorum o zaman ama bu kullandigim src ve db yi kullaninca yukari attigim loading ekrani cikiyor ve clientlerdende degismiyor. Yani clientle alakasi olsa diger clientte degisirdi. Db ve game src degistirince her iki clienttede ekran degisiyor ve bende client dosyalarindan kendimde degistirebiliyorsam demekki bu game src ve db ile alakasi var bunun.
login ve loding dxt dosyalarına bak dxt den değiştireceksinMerhaba arkadaşlar clientteki ekledigim görselleri değiştirip kendi hazırladıklarımı koymak istiyorum anlayan yardımcı olabilecek biri varmı acaba
UI klasöründeki dosyayı hdr aracı ile açıp bütün dxt dosyalarına üşenmedim tek tek baktım bulamadim daha farklı login ve loading gorselleri mevcut su ankiler yoklogin ve loding dxt dosyalarına bak dxt den değiştireceksin
hsacsx ise client içinde hsacsx adında dosya vardır onun içine bakUI klasöründeki dosyayı hdr aracı ile açıp bütün dxt dosyalarına üşenmedim tek tek baktım bulamadim daha farklı login ve loading gorselleri mevcut su ankiler yok
Hocam client degistirdim o ekran degismedi o clienttede bu loading ekrani geliyor. Db ile src degistirip ayni clientleri kullandim loading degisiyor o zaman o yuzden ya db nin biyerinden yada src nin biyerinden bu ekrani etkileyen biyer var.bu ekranlar direk client taraflı ekranlar src ile alakası yok hocam tüm uifleri aç tek tek bak başka yolu yok.
Hocam dedim yere bak db ve src ile alakası yoktur clientle alakalı uif içinde yoksa hsacsx isminde client içinde dosya var onun içinde şifreli şekilde olurHocam client degistirdim o ekran degismedi o clienttede bu loading ekrani geliyor. Db ile src degistirip ayni clientleri kullandim loading degisiyor o zaman o yuzden ya db nin biyerinden yada src nin biyerinden bu ekrani etkileyen biyer var.
Hocam dedigim gibi başka client kullandim yani clienti komple degistirdim loading ekrani ayni. Baska db ve game src kullandim o zaman 2 clienttede farkli loading ekrani cikiyor kendimde degistirebiliyorum o zaman ama bu kullandigim src ve db yi kullaninca yukari attigim loading ekrani cikiyor ve clientlerdende degismiyor. Yani clientle alakasi olsa diger clientte degisirdi. Db ve game src degistirince her iki clienttede ekran degisiyor ve bende client dosyalarindan kendimde degistirebiliyorsam demekki bu game src ve db ile alakasi var bunun.Hocam dedim yere bak db ve src ile alakası yoktur clientle alakalı uif içinde yoksa hsacsx isminde client içinde dosya var onun içinde şifreli şekilde olur
Size söylediğimi yapınız. Kesin ve kesinlikle co_loading.uif dosyasının içindeki görselleri değiştirmelisiniz.Hocam dedigim gibi başka client kullandim yani clienti komple degistirdim loading ekrani ayni. Baska db ve game src kullandim o zaman 2 clienttede farkli loading ekrani cikiyor kendimde degistirebiliyorum o zaman ama bu kullandigim src ve db yi kullaninca yukari attigim loading ekrani cikiyor ve clientlerdende degismiyor. Yani clientle alakasi olsa diger clientte degisirdi. Db ve game src degistirince her iki clienttede ekran degisiyor ve bende client dosyalarindan kendimde degistirebiliyorsam demekki bu game src ve db ile alakasi var bunun.
Size söylediğimi yapınız. Kesin ve kesinlikle co_loading.uif dosyasının içindeki görselleri değiştirmelisiniz.
Öncelikle HDR UNPACK ile dosyaları çıkartın.
Ardından co_loading.uif dosyasını bulun.
Uif Dosyasını açın. ve herhangi bir görsele tıklayınız. Sol menüde Değiştirmek istediğiniz dxtleri göreceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5624
Photoshop bilgim var diyorsun Photoshop ile böleceksin genelde 512 mp olurEkli dosyayı görüntüle 5631
Dediginiz yerde ilgili görseli buldum bu şekilde tek parça nasil duzenleyebilirim photoshop bilgim var ama parça parça ne nereye nasil gelecek acaba asagidaki paylastigim 3 parca gibi yapamazmiyim
Ekli dosyayı görüntüle 5632
Ekli dosyayı görüntüle 5633
Ekli dosyayı görüntüle 5634
Ekli dosyayı görüntüle 5635
Bölmek problem değil bunu neye gore yapacanPhotoshop bilgim var diyorsun Photoshop ile böleceksin genelde 512 mp olur
@KOLOG arkadaş resimle sana dxt lerin isimlerinin hangileri olduğunun gösteren resim atmış oradan bakıp o 3 dxt yi tek tek açıp için deki resimlere bakıp aynı ebatta yapmak istediğin resmi kesip o dxt den değiştireceksin alt sa alt sol üst ise sol üst olarak senin resimden kesip onunla değiştireceksin hocamBölmek problem değil bunu neye gore yapacan Ekli dosyayı görüntüle 5636
Bu dxt olan
Ekli dosyayı görüntüle 5637
Bu girerken görünen görüldüğü üzere dxt olanda resim paramparça kol sagda kafa ustude sagda ama acilirken normal duruyor. Bu bide tek dxt dosyasi ben bunu iptal edip diger yorumdaki 3 tane olan dxt dosyalarini eklemek istiyorum onu nasil yaparim
Arkadaşın söylemek istediği şey, Ben bunu nasıl ekleyeceğim anlamında. Kendisine kısa süre sonra göstereceğim. Şuanda yoğunluktan dolayı gösteremiyorum. Uif'e dxt eklemeyi bilen arkadaşlar kendisine yardımcı olursa harika olur.@KOLOG arkadaş resimle sana dxt lerin isimlerinin hangileri olduğunun gösteren resim atmış oradan bakıp o 3 dxt yi tek tek açıp için deki resimlere bakıp aynı ebatta yapmak istediğin resmi kesip o dxt den değiştireceksin alt sa alt sol üst ise sol üst olarak senin resimden kesip onunla değiştireceksin hocam
Uif den parçaları sil 3 parça kalsın yeter özelden any at göstereyim@KOLOG arkadaş resimle sana dxt lerin isimlerinin hangileri olduğunun gösteren resim atmış oradan bakıp o 3 dxt yi tek tek açıp için deki resimlere bakıp aynı ebatta yapmak istediğin resmi kesip o dxt den değiştireceksin alt sa alt sol üst ise sol üst olarak senin resimden kesip onunla değiştireceksin hocam
Knight Online PVP server yönetimi ve oyun geliştirme üzerine yapılan tartışmalar, geliştiricilerin karşılaştığı her türlü sorun için etkili çözüm önerileri sunar. Server kurulumu, performans optimizasyonu, hata ayıklama ve veri tabanı yönetimi gibi teknik konularda, geliştiriciler karşılaştıkları zorlukları çözüme kavuşturmak için çeşitli rehberler ve kaynaklar paylaşmaktadır. Örneğin, SSL sertifikası ve Cloudflare ayarları gibi ağ yönetimi üzerine yapılan tartışmalar, server güvenliği ve hızını artırmaya yönelik öneriler sunar.
Diğer taraftan, NPC görevleri ve Emblem yapımı gibi oyun içi işlevlerin iyileştirilmesi, oyuncu deneyimini zenginleştirir. İstirap gibi özel sistemler ve Ko-panel yapılandırması da geliştirilmesi gereken alanlar arasında yer alır. Ayrıca, Genie gibi araçlar ve manual drop ekleme gibi işlemlerle ilgili çözümler, geliştiricilerin oyunları daha işlevsel hale getirmelerine yardımcı olur.
Source kodu geliştirme, yükseltme ve SQL Query gibi konularla ilgili tartışmalar, geliştiricilere teknik bilgilere dayalı derinlemesine rehberlik sağlar. Bu tür kaynaklar, sorunları hızlıca çözmek ve oyun serverlarını optimize etmek isteyen geliştiriciler için oldukça değerlidir.
Eğer siz de bir Knight Online geliştiricisiyseniz ve server yönetimindeki sorunlara çözüm arıyorsanız, bu topluluk, en güncel bilgileri ve pratik çözümleri bulabileceğiniz bir platform sunuyor.