Neler yeni

ÇÖZÜLDÜ 1098 Client Görselleri Değiştirme

• Konuyu başlatan ResulAygen
  • Başlangıç tarihi
R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar clientteki ekledigim görselleri değiştirip kendi hazırladıklarımı koymak istiyorum anlayan yardımcı olabilecek biri varmı acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20250106_025529.jpg
    IMG_20250106_025529.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250106_023534.jpg
    IMG_20250106_023534.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 30
Çözüm
C
Hocam dedigim gibi başka client kullandim yani clienti komple degistirdim loading ekrani ayni. Baska db ve game src kullandim o zaman 2 clienttede farkli loading ekrani cikiyor kendimde degistirebiliyorum o zaman ama bu kullandigim src ve db yi kullaninca yukari attigim loading ekrani cikiyor ve clientlerdende degismiyor. Yani clientle alakasi olsa diger clientte degisirdi. Db ve game src degistirince her iki clienttede ekran degisiyor ve bende client dosyalarindan kendimde degistirebiliyorsam demekki bu game src ve db ile alakasi var bunun.
Size söylediğimi yapınız. Kesin ve kesinlikle co_loading.uif dosyasının içindeki görselleri değiştirmelisiniz.

Öncelikle HDR UNPACK...
D

delitay

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
8
Merhaba arkadaşlar clientteki ekledigim görselleri değiştirip kendi hazırladıklarımı koymak istiyorum anlayan yardımcı olabilecek biri varmı acaba
login ve loding dxt dosyalarına bak dxt den değiştireceksin

R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
login ve loding dxt dosyalarına bak dxt den değiştireceksin
UI klasöründeki dosyayı hdr aracı ile açıp bütün dxt dosyalarına üşenmedim tek tek baktım bulamadim daha farklı login ve loading gorselleri mevcut su ankiler yok

D

delitay

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
8
UI klasöründeki dosyayı hdr aracı ile açıp bütün dxt dosyalarına üşenmedim tek tek baktım bulamadim daha farklı login ve loading gorselleri mevcut su ankiler yok
hsacsx ise client içinde hsacsx adında dosya vardır onun içine bak

B

bluemansiiz

KY Kıdemli Üye
uif editorle yapabilirsin dxt editorden yardım alarak

R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler 4 5 gündür bununla uğraşıyorum login ekranı degisiyor ama loading ekranini daha degistiremedim clientle alakasi olmadigina emin oldum ya db den kaynakli ya game src sinden eger cozebilirsem bilgi veririm eger bilen birisi varsada bilgisinden yararlanmak isterim

beal1903

beal1903

KY Kıdemli Üye
bu ekranlar direk client taraflı ekranlar src ile alakası yok hocam tüm uifleri aç tek tek bak başka yolu yok.

R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
bu ekranlar direk client taraflı ekranlar src ile alakası yok hocam tüm uifleri aç tek tek bak başka yolu yok.
Hocam client degistirdim o ekran degismedi o clienttede bu loading ekrani geliyor. Db ile src degistirip ayni clientleri kullandim loading degisiyor o zaman o yuzden ya db nin biyerinden yada src nin biyerinden bu ekrani etkileyen biyer var.

D

delitay

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
8
Hocam client degistirdim o ekran degismedi o clienttede bu loading ekrani geliyor. Db ile src degistirip ayni clientleri kullandim loading degisiyor o zaman o yuzden ya db nin biyerinden yada src nin biyerinden bu ekrani etkileyen biyer var.
Hocam dedim yere bak db ve src ile alakası yoktur clientle alakalı uif içinde yoksa hsacsx isminde client içinde dosya var onun içinde şifreli şekilde olur

C

Castle

Premium Üye
Konu Çözümleri
1
Co_loading.uif olmasi gerekiyor!

R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
Hocam dedim yere bak db ve src ile alakası yoktur clientle alakalı uif içinde yoksa hsacsx isminde client içinde dosya var onun içinde şifreli şekilde olur
Hocam dedigim gibi başka client kullandim yani clienti komple degistirdim loading ekrani ayni. Baska db ve game src kullandim o zaman 2 clienttede farkli loading ekrani cikiyor kendimde degistirebiliyorum o zaman ama bu kullandigim src ve db yi kullaninca yukari attigim loading ekrani cikiyor ve clientlerdende degismiyor. Yani clientle alakasi olsa diger clientte degisirdi. Db ve game src degistirince her iki clienttede ekran degisiyor ve bende client dosyalarindan kendimde degistirebiliyorsam demekki bu game src ve db ile alakasi var bunun.

C

Castle

Premium Üye
Konu Çözümleri
1
Size söylediğimi yapınız. Kesin ve kesinlikle co_loading.uif dosyasının içindeki görselleri değiştirmelisiniz.

Öncelikle HDR UNPACK ile dosyaları çıkartın.
Ardından co_loading.uif dosyasını bulun.

Uif Dosyasını açın. ve herhangi bir görsele tıklayınız. Sol menüde Değiştirmek istediğiniz dxtleri göreceksiniz.

1736486707176

Çözüm
R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
1000069495
Dediginiz yerde ilgili görseli buldum bu şekilde tek parça nasil duzenleyebilirim photoshop bilgim var ama parça parça ne nereye nasil gelecek acaba asagidaki paylastigim 3 parca gibi yapamazmiyim
1000069496
1000069499
1000069497
1000069498

Öncelikle HDR UNPACK ile dosyaları çıkartın.
Ardından co_loading.uif dosyasını bulun.

Uif Dosyasını açın. ve herhangi bir görsele tıklayınız. Sol menüde Değiştirmek istediğiniz dxtleri göreceksiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 5624

D

delitay

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
8
R

ResulAygen

KY Kıdemli Üye
Photoshop bilgim var diyorsun Photoshop ile böleceksin genelde 512 mp olur
Bölmek problem değil bunu neye gore yapacan 1000069495
Bu dxt olan
1000068299

Bu girerken görünen görüldüğü üzere dxt olanda resim paramparça kol sagda kafa ustude sagda ama acilirken normal duruyor. Bu bide tek dxt dosyasi ben bunu iptal edip diger yorumdaki 3 tane olan dxt dosyalarini eklemek istiyorum onu nasil yaparim

D

delitay

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
8
Bölmek problem değil bunu neye gore yapacan Ekli dosyayı görüntüle 5636
Bu dxt olan
Ekli dosyayı görüntüle 5637

Bu girerken görünen görüldüğü üzere dxt olanda resim paramparça kol sagda kafa ustude sagda ama acilirken normal duruyor. Bu bide tek dxt dosyasi ben bunu iptal edip diger yorumdaki 3 tane olan dxt dosyalarini eklemek istiyorum onu nasil yaparim
@KOLOG arkadaş resimle sana dxt lerin isimlerinin hangileri olduğunun gösteren resim atmış oradan bakıp o 3 dxt yi tek tek açıp için deki resimlere bakıp aynı ebatta yapmak istediğin resmi kesip o dxt den değiştireceksin alt sa alt sol üst ise sol üst olarak senin resimden kesip onunla değiştireceksin hocam

C

Castle

Premium Üye
Konu Çözümleri
1
@KOLOG arkadaş resimle sana dxt lerin isimlerinin hangileri olduğunun gösteren resim atmış oradan bakıp o 3 dxt yi tek tek açıp için deki resimlere bakıp aynı ebatta yapmak istediğin resmi kesip o dxt den değiştireceksin alt sa alt sol üst ise sol üst olarak senin resimden kesip onunla değiştireceksin hocam
Arkadaşın söylemek istediği şey, Ben bunu nasıl ekleyeceğim anlamında. Kendisine kısa süre sonra göstereceğim. Şuanda yoğunluktan dolayı gösteremiyorum. Uif'e dxt eklemeyi bilen arkadaşlar kendisine yardımcı olursa harika olur.

D

delitay

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
8
Uif den parçaları sil 3 parça kalsın yeter özelden any at göstereyim

FirstMYKO
Üst Alt